تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سرپرست معاونت میراث فرهنگی فارس خبر داد

مرمت آرامگاه سعدی؛ روزی یک درصد پیشرفت

محمدتقی قلعه‌نویی، سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان فارس گفت: ۷۰ روز از مرمت آرامگاه سعدی می‌گذرد و تاکنون حدود ۷۰ درصد مرمت بنای آرامگاه سعدی انجام شده و تا یک ماه آینده به پایان می‌رسد.

کد خبر: ۱۵۸۳۴۰
۱۲:۳۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲

سعدی

دیدارنیوز: سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان فارس گفت: تاکنون حدود ۷۰ درصد مرمت بنای آرامگاه سعدی انجام‌شده و تا یک ماه آینده به پایان می‌رسد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمدتقی قلعه‌نویی گفت: ۷۰ روز از مرمت آرامگاه سعدی می‌گذرد و تاکنون حدود ۷۰ درصد مرمت بنای آرامگاه سعدی انجام شده و تا یک ماه آینده به پایان می‌رسد.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان فارس بابیان اینکه از سال ۱۳۳۰ که بنای فعلی آرامگاه سعدی ساخته شده تاکنون با همان معماری حفظ شده است، تصریح کرد: از دهه ۶۰ تاکنون به علت گذر زمان آسیب‌هایی اعم از فرسودگی و تخریب در معماری بنا ایجاد شده که نیاز به مرمت را در این بنا را ضروری کرده بود.

او ادامه داد: باتوجه‌به اهمیت این بنای میراثی، ضمن مطالعاتی که بر روی آسیب‌های بنا انجام شد، تصمیم به مرمت بنادر دستور کار میراث فرهنگی قرار گرفت و طرح آن آماده شد.

قلعه‌نویی گفت: مرمت بنای آرامگاه سعدی را متخصصان مرمت تخت جمشید بر عهده دارند.

زارع سرپرست تیم مرمت و کارشناس مرمت سنگ در تخت جمشید با اشاره به استفاده از اصول و روش‌های علمی و اصولی در مرمت بنای آرامگاه، اظهار کرد: عمده‌ترین مشکل آرامگاه، جدا شدن سنگ‌های دیواره فضای داخلی و ستون‌های بیرونی بنای آرامگاه است که با به‌کارگیری روش‌های استحکام‌بخشی سنگ به دیواره، مرمت این بخش انجام شد.

او بابیان اینکه مرمت پنجره ضلع شمالی با وزن ۲ تن و ارتفاع بیش از ۷ متر و در ضلع غربی آرامگاه با وزن بالای یک‌تن سخت‌ترین بخش مرمت بنا بود، گفت: به دلیل اهمیت حفظ بنا مرمت این ۲ بخش کاملاً با دست و استفاده از جرثقیل دستی انجام شد.

زارع با اشاره به‌ضرورت حفظ کردن شکل ظاهری بنا، ادامه داد: مرمت این بنا با نگاه با استفاده از شیوه‌های مرمت سنگ در تخت جمشید انجام شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی