تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دیدار وزیر امور خارجه نیجر با رئیس جمهور

رئیسی: جنایات اسرائیل چهره عریان نژاد‌پرستی غربی‌هاست

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در دیدار با وزیر امور خارجه نیجر گفت: جنایات اسرائیلی‌ها در غزه چهره عریان نژاد‌پرستی غربی‌ها در حال حاضر است.

کد خبر: ۱۵۷۶۳۴
۱۷:۱۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲

.

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به تجربیات و توانمندی‌های ارزشمندی که ملت ایران به برکت انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته به‌دست آورده است، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری در حوزه‌های سودمند اقتصادی با نیجر تاکید کرد.

سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه در دیدار «باکاری یائو سانگاره» وزیر امور خارجه نیجر، استقلال‌خواهی و ایستادگی مردم این کشور مقابل سیاست‌های سلطه‌طلبانه اروپایی را حاکی از عبور واقعی آفریقا از استعمار توصیف و تصریح کرد: استحکام و ایستادگی در مسیر تحقق اهداف و حفظ وحدت و انسجام، رمز موفقیت در دستیابی به استقلال و آزادی است.

رئیس جمهور با اشاره به تجربیات و توانمندی‌های ارزشمندی که ملت ایران به برکت انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته به‌دست آورده است، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری در حوزه‌های سودمند اقتصادی تاکید کرد.

رئیس جمهور با یادآوری اقدامات سلطه‌طلبانه کشور‌های غربی در تاریخ معاصر جهان، جنایات امروز اسرائیل در غزه و حمایت کشور‌های غربی از این جنایات را نیز چهره عریان نژاد‌پرستی و استعمارگری غربی‌ها در حال حاضر دانست.

«باکاری یائو سانگاره» وزیر امور خارجه نیجر نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از مشاهده پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران، هدف از سفرش به ایران را تقویت روابط دوستانه دو کشور و ارتقای سطح همکاری‌ها با جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين