تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
تذکر یک نماینده به قالیباف

صباغیان: مجلس باید در جریان نحوه کمک به حماس قرار بگیرد

محمدرضا صباغیان، نماینده مهریز در مجلس یازدهم در تذکری خطاب به قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی درباره جنگ در غزه گفت: لازم است در مجلس جلسات غیرعلنی برگزار شود تا نمایندگان در جریان سیاست‌های دولت نسبت به وضعیت حماس و کمک به آن‌ها قرار بگیرند، چرا که اطلاعات کنونی ما تفاوتی با شهروندان عادی ندارد.

کد خبر: ۱۵۷۱۲۴
۱۰:۳۷ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲

صباغیان: مجلس باید در جریان نحوه کمک به غزه قرار بگیرد

دیدارنیوز: محمدرضا صباغیان، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان باید در جریان نحوه کمک به مردم غزه قرار بگیرند.

نماینده مهریز در مجلس یازدهم ضمن درخواست از رئیس مجلس برای حضور در دیگر کشور‌ها در جهت حمایت از غزه، خواستار برگزاری جلسه غیرعلنی صحن به منظور ارائه اطلاعاتی پیرامون سیاست‌های دولت و نحوه کمک‌رسانی به مردم غزه شد.

محمدرضا صباغیان بافقی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه ۲۳مهرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به رئیس مجلس گفت: هم اکنون شرایط سخت و اسفباری برای غزه ایجاد شده است و مردم این منطقه روز‌های سختی را می‌گذرانند، بنابراین انتظارمان این است که حداقل همانطور که وزرای انگلیس و دیگر کشور‌ها و مسئولان آمریکا راه افتاده اند و در حمایت از اسرائیل به کشور‌های مختلف می‌روند، حضرتعالی نیز در این زمینه حرکتی انجام دهید.

نماینده مردم مهریز و بافق و بهاباد و خاتم و ابرکوه در مجلس یازدهم ادامه داد: البته من خبر دارم شما در این زمینه با مسئولان تعدادی از کشور‌ها تماس داشته اید، ولی نیاز است در برخی جا‌ها حضوری بروید، چرا که غزه در شرایط بسیار سختی قرار دارد.

وی تصریح کرد: اینکه در مجلس اعلام حمایت کردید، اقدام خوبی است، ولی واقعیت این است که این موضوع بسیار مهم بوده و جنابعالی باید در این زمینه حضور بیشتری داشته باشید، ضمن اینکه لازم است در مجلس جلسات غیرعلنی برگزار شود تا نمایندگان در جریان سیاست‌های دولت نسبت به وضعیت حماس و کمک به آن‌ها قرار بگیرند، چرا که اطلاعات کنونی ما تفاوتی با شهروندان عادی ندارد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر