تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
مدیرعامل سازمان تامین‌ اجتماعی خبر داد

مرحله دوم ثبت‌نام و پرداخت وام بازنشستگان آغاز شد

موسوی، مدیرعامل سازمان تامین‌ اجتماعی ضمن اعلام خبر آغاز مرحله دوم ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان سازمان تامین‌ اجتماعی، از اصلاح نظام پرداخت و پرکیس پزشکان مراکز درمانی این سازمان خبر داد.

کد خبر: ۱۵۲۸۲۲
۱۳:۰۶ - ۲۶ تير ۱۴۰۲

مرحله دوم ثبت‌نام و پرداخت وام بازنشستگان آغاز شد

دیدارنیوز: میرهاشم موسوی در حاشیه بازدید از بیمارستان منطقه آزاد کیش درباره دو اقدام مهم که طی روز‌های آینده محقق خواهد شد، اظهار کرد: در راستای عمق‌بخشی به خدمات و برای اینکه حوزه تخصصی درمان بتواند خدمات را به‌‍نحو بهینه به مردم عزیز ارائه کند، اصلاح نظام پرداخت و پرکیس به پزشکان عزیز شاغل در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی براساس بخشی از تعرفه عمومی و غیردولتی و مبتنی بر عملکرد و کیفیت عملکرد، به‌زودی انجام خواهد شد تا باعث ارتقای کیفیت خدمات تخصصی درمان در سراسر کشور شود.

وی افزود: همچنین مرحله دوم ثبت‌نام و پرداخت وام قرض‌الحسنه ۲۰ میلیونی بازنشستگان را طی چند روز آینده آغاز خواهیم کرد. تسهیلاتی که در مرحله اول به ۴۰ هزار نفر از بازنشستگان عزیز پرداخت شد و در این مرحله از ۸۰ هزار نفر دیگر ثبت‌نام می‌کنیم و ان‌شاءالله پرداخت آن از ابتدای ماه بعد آغاز خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: در دولت مردمی سیزدهم تاکنون ۱۸۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات تأمین‌اجتماعی پرداخت شده است و در سال جاری نیز ۷۰ هزار میلیارد تومان پرداخت خواهد شد که مجموع مطالبات دریافتی تأمین‌اجتماعی از دولت سیزدهم به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید که رقمی بی‌سابقه است. با استفاده از منابعی که از این طریق در اختیار سازمان تأمین‌اجتماعی قرار گرفت، تمام بدهی بانکی تأمین‌اجتماعی که حدود ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بود، تسویه شده است.

وی ادامه داد: افزایش سرمایه حدود ۴۶ هزار میلیارد تومانی بانک رفاه را نیز انجام دادیم و علاوه بر اینکه بدهکار نیستیم و جلوی خسارات هزینه سالانه سود تسهیلات که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان بود، گرفته شد، علاوه بر این‌ها بخشی از منابعی که از محل تأدیه بدهی به‌دست آمد، در این قالب و برای تعهدات آتی سرمایه‌گذاری شد. امیدواریم با رویکری که در برنامه هفتم شاهد هستیم و همچنین با توجه به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه تأمین‌اجتماعی، این مسیر با قدرت و قوت تداوم یابد و امیدواری که آغاز شده است و دستاور‌هایی که در این سال‌ها اتفاق افتاده است، با قدرت ادامه پیدا کند.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، وی افزود: اعتقاد داریم که اگر چه مشکلاتی وجود دارد، اما ظرفیت‌های خوبی داریم و می‌توانیم با استفاده درست از این فرصت‌ها به چالش‌ها غلبه کنیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر