تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...

طعنه زلنسکی به ترامپ درباره «جنگ»

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین با طعنه به دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا، گفته جو بایدن هم می‌تواند ظرف پنج دقیقه به جنگ اوکراین پایان دهد.

کد خبر: ۱۵۲۴۲۸
۱۰:۴۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۲

طعنه زلنسکی به ترامپ درباره «جنگ»

دیدارنیوز: رئیس جمهور اوکراین با طعنه به رئیس جمهور سابق آمریکا، گفت که رئیس جمهور کنونی این کشور هم می‌تواند ظرف پنج دقیقه به جنگ اوکراین پایان دهد، اما کی‌یف مخالف است.

به نقل از تاس، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین می‌گوید که جو بایدن، همتای آمریکایی وی می‌تواند با تسلیم کردن قلمرو اوکراین به روسیه، ظرف پنج دقیقه به جنگ پایان دهد، اما کی‌یف مخالف تسلیم شدن است.

زلنسکی در گفتگو با ای‌بی‌سی نیوز گفت: اگر موضوع بحث پایان دادن به جنگ به قیمت شکست اوکراین یا به عبارت دیگر، وادار کردن ما به واگذاری قلمرومان است، بنابراین در این حالت، فکر می‌کنم که بایدن می‌توانست حتی ظرف پنج دقیقه به جنگ پایان دهد. ولی ما با این موضوع و تسلیم و شدن موافقت نمی‌کردیم.

رئیس جمهور اوکراین همچنین در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا که قول داده ظرف ۲۴ ساعت جنگ را تمام کند، تصریح کرد که «ترامپ زمانی که در کاخ سفید بوده، فرصت چنین کاری را داشته است!»

وی دراین‌باره ادامه داد: نیت و تمایل صرف برای پایان بخشیدن به جنگ، زیباست، اما این تمایل و نیت باید براساس نوعی تجربه عینی باشد.

زلنسکی افزود: به نظر می‌رسد که دونالد ترامپ در دوران خودش (حضور در کاخ سفید) این فرصت ۲۴ ساعته را در اختیار داشت. ما آن زمان هم در جنگ بودیم، البته نه یک جنگ تمام‌عیار، اما در بالاخره جنگ بود و آنطور که تصور می‌کنم، او در آن برهه چنین فرصتی را داشت، اما احتمالا باید به اولویت‌های دیگری می‌رسید.

وی همچنین به این موضوع نیز اشاره کرد که از جانب برخی سیاستمداران «مشخص» در آمریکا، «نشانه‌های خطرناکی در زمینه کاهش کمک به اوکراین وجود داشته و دیده می‌شود.»

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر