تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
اشغالگری روسیه ادامه خواهد داشت؟

این افراد به نشست ترامپ و زلنسکی می‌روند

اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا در آستانه نشست ترامپ و زلنسکی، تایید کرد که او به همراه دیگر رهبران اروپایی قرار است در نشست فردا (دوشنبه) با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین شرکت کند.

کد خبر: ۱۸۸۶۹۴
۱۵:۴۸ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴

این افراد به نشست ترامپ و زلنسکی می‌روند

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون اروپا در پیامی ضمن تایید سفر خود به همراه دیگر رهبران اروپایی به واشنگتن برای شرکت در نشست روسای جمهوری آمریکا و اوکراین، اعلام کرد که امروز در بروکسل میزبان رئیس‌جمهور اوکراین برای شرکت در نشست کشور‌های حامی کی‌یف در چارچوب «ائتلاف داوطلبان» خواهد بود.

«اورزولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا امروز (یکشنبه) در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» تایید کرد که او به همراه دیگر رهبران اروپایی قرار است در نشست فردا (دوشنبه) با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین شرکت کند.

پیشتر دولت اوکراین و دونالد ترامپ سفر روز دوشنبه زلنسکی به واشنگتن را تایید کرده بودند. این دیدار در پی مذاکرات فشرده رئیس‌جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور رورسیه در آلاسکا انجام می‌شود.

ترامپ پیشتر با تاکید بر ضرورت دستیابی به یک «توافق صلح» به جای یک توافق «آتش‌بس»، موضعی که نگرانی‌ها درباره توافقی عجولانه و نسنجیده را در میان مقامات کی‌یف افزایش داده است، گفت که اگر همه چیز در دیدار با زلنسکی خوب پیش برود، برای یک دیدار سه‌جانبه با پوتین برنامه‌ریزی خواهد شد.

روزنامه گاردین گزارش داد، فون درلاین همچنین اعلام کرده که قرار است طی ساعات آتی امروز در بروکسل میزبان زلنسکی باشد. آنها سپس باهم در نشست «ائتلاف داوطلبان» با حضور درگیر رهبران اروپایی شرکت خواهند کرد.

«کر استارمر» نخست وزیر انگلیس، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان و «الکساندر استوب» رئیس‌جمهور فنلاند نیز قرار است فردا به واشنگتن سفر کنند.

ائتلاف داوطلبان که در پی تهدید ترامپ به متوقف کردن حمایت‌های امنیتی از اروپا از سوی انگلیس و فرانسه ایجاد شد، متشکل از بیش از ۳۰ کشور اروپایی است که برای حمایت از اوکراین همکاری می‌کنند.

هدف از این ائتلاف ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین در صورت توافقی میان مسکو و کی‌یف از سوی چند کشور، از جمله فرانسه و انگلیس است که وعده داده‌اند برای اجرای توافق احتمالی در این زمینه، نیرو‌های صلحبان خود را به اوکراین اعزام خواهند کرد؛ موضعی که مسکو آشکارا مخالفت خود با آن را اعلام کرده است.

افزون بر این، منابع آگاه در دولت ایتالیا اعلام کردند که «جورجیا ملونی» نخست‌وزیر این کشور نیز قرار است در دیداری ترامپ و زلنسکی در ۱۸ اوت (۲۷ مرداد) شرکت کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر