تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
سیاست‌های ترامپ آتش اعتراض را روشن کرد ..

ادامه اعتراض‌ها و بازداشت معترضان در لس‌آنجلس

در پی اعتراض‌های اخیر در لس‌آنجلس آمریکا، پلیس این شهر اعلام کرد که دستگیری‌های گسترده آغاز شده است.

کد خبر: ۱۸۵۶۳۹
۱۱:۰۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

ادامه اعتراض‌ها و بازداشت معترضان در لس‌آنجلس

دیدارنیوز: با وجود ممنوعیت آمد و شد که در لس‌آنجلس وضع شده تا به کنترل اعتراضات ضد مهاجرتی کمک کند، معترضان کوتاه نیامده‌اند و همچنان حضور گسترده‌ای در خیابان‌ها دارند. در همین حال، پلیس از آغاز بازداشت گسترده معترضان خبر می‌دهد.

اداره پلیس لس‌آنجلس شامگاه سه‌شنبه به وقت محلی اعلام کرد که «ده‌ها نفر» در حالی که چندین گروه معترض همچنان در منطقه منع رفت و آمد تعیین شده تجمع کرده بودند، دستگیر شده‌اند.

پلیس لس‌آنجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «گروه‌های متعددی همچنان در خیابان اول بین اسپرینگ و آلامدا تجمع می‌کنند. به این گروه‌ها رسیدگی می‌شود و دستگیری‌های گسترده آغاز شده است.»

پلیس لس‌آنجلس در پیام دیگری نوشت: «ده‌ها نفر به دلیل عدم پراکنده شدن در محل تجمع غیرقانونی دستگیر شده‌اند.»

بر اساس گزارش تیم شبکه خبری سی. ان. ان که در محل حضور دارد، در پی اعمال منع آمد و شد در لس‌آنجلس پلیس ده‌ها نفر را بازداشت کرده است.

«جیم مک‌دانل» رئیس پلیس لس‌آنجلس پیشتر گفته بود تعداد بازداشت‌ها در طول هفته رو به افزایش بوده است. روز شنبه ۲۷ نفر بازداشت شدند؛ روز یکشنبه ۴۰ نفر و روز دوشنبه ۱۱۴ نفر. روز سه‌شنبه، پیش از آغاز اعتراضات شبانه، نزدیک به ۲۰۰ نفر بازداشت شده بودند.

به گفته یک رهبر حقوق مهاجرت لس‌آنجلس، حداقل ۳۰۰ معترض در عملیات‌های امنیتی اخیر بازداشت شده‌اند. یکی از رهبران حقوق مهاجران در لس‌آنجلس گفت که از زمان آغاز عملیات‌های امنیتی در هفته گذشته، حدود ۳۰۰ معترض توسط مقامات فدرال در کالیفرنیا بازداشت شده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر