تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
در پی درگیری‌های اخیر صورت گرفت

دستور ترامپ برای آزادسازی لس‌آنجلس!

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به «کریستی نوم» وزیر امنیت داخلی، «پیت هگست» وزیر دفاع و «پم باندی» دادستان کل آمریکا دستور داد تا در هماهنگی با دیگر نهاد‌ها «هر اقدام لازم را برای آزادسازی لس‌آنجلس از تهاجم مهاجران و پایان دادن به این شورش‌ها» انجام دهند.

کد خبر: ۱۸۵۵۱۷
۱۰:۱۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

دستور ترامپ برای آزادسازی لس‌آنجلس!

دیدارنیوز: در پی بالا گرفتن تنش‌ها و درگیری‌ها بر سر اخراج مهاجران غیرقانونی از کالیفرنیا، ترامپ به نهاد‌های دولتی آمریکا دستور داد «شورش‌های مهاجران» در لس‌آنجلس را مهار کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به پنتاگون، وزارت دادگستری و وزارت امنیت داخلی آمریکا دستور داده تا برای سرکوب آنچه او «شورش مهاجران» در لس‌آنجلس کالیفرنیا توصیف کرده، وارد عمل شوند.

ترامپ در پلتفرم «تروث سوشال» نوشت: «لس‌آنجلس، شهری که روزگاری عظمت داشت، اکنون توسط بیگانگان غیرقانونی و مجرمان اشغال شده است.»

به گفته او، «اوباش خشونت‌طلب و شورشی» در سراسر این شهر به مأموران اجرای قانون حمله کرده‌اند تا عملیات اخراج مهاجران را مختل کنند. ترامپ افزود: «اما این شورش‌های بی‌قانون، فقط اراده ما را قوی‌تر می‌کند.»

او به «کریستی نوم» وزیر امنیت داخلی، «پیت هگست» وزیر دفاع و «پم باندی» دادستان کل آمریکا دستور داد تا در هماهنگی با دیگر نهاد‌ها «هر اقدام لازم را برای آزادسازی لس‌آنجلس از تهاجم مهاجران و پایان دادن به این شورش‌ها» انجام دهند.

ترامپ تأکید کرد: «نظم بازخواهد گشت، مهاجران غیرقانونی اخراج خواهند شد و لس‌آنجلس آزاد خواهد شد.»

دونالد ترامپ پیش‌تر گفته بود که ممکن است در صورت تشخیص تهدید گسترده‌تر این اعتراضات برای کشورش و شهروندان، نیرو‌های تفنگداران دریایی را به لس‌آنجلس اعزام کند.

پیش از این، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده بود که ترامپ دستور اعزام ۲ هزار نیروی گارد ملی از کالیفرنیا به لس‌آنجلس برای مقابله با ناآرامی‌ها را صادر کرده است. این نیرو‌ها هم‌اکنون وارد شهر شده‌اند.

ترامپ این دستور را بدون مشورت با «گوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا صادر کرد.

«استیون میلر» معاون رئیس دفتر کاخ سفید هم اعتراضات کالیفرنیا را یک «قیام» توصیف کرد و از موضع رئیس پلیس لس‌آنجلس که علناً از مشارکت در اخراج جمعی مهاجران خودداری کرده بود، انتقاد کرد.

ترامپ روز شنبه هشدار داد که اگر فرماندار کالیفرنیا و شهردار لس‌آنجلس نتوانند اوضاع را کنترل کنند، دولت فدرال «وارد عمل خواهد شد و مشکل شورشیان و غارتگران را حل خواهد کرد.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها