تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رویترز خبر داد

هشدار تروئیکای اروپایی به ایران درباره غنی‌سازی ۹۰ درصدی

تروئیکای اروپایی به ایران اعلام کرده‌اند که پیامد افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم به ۹۰ درصد، بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران خواهد بود.

کد خبر: ۱۴۹۱۱۱
۰۸:۲۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

هشدار تروئیکای اروپایی به ایران؛ با غنی‌سازی ۹۰ درصدی، تحریم‌های سازمان ملل برمی‌گردد

دیدارنیوز: خبرگزاری رویترز گزارش داد که تروئیکای اروپایی به ایران اعلام کرده‌اند که پیامد افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم به ۹۰ درصد، بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران خواهد بود.

در این گزارش آمده است که به‌رغم ادامه مشغولیت آمریکا و اروپا به درگیری‌های نظامی روسیه و اوکراین، چالش برنامه هسته‌ای ایران نیز همچنان به قوت خود باقی است.

رویترز در ادامه نوشت که در حالی که برخی مشاوران کاخ سفید ترجیح می‌دهند در میانه تنش‌های روسیه و چالش مقابله با جاه‌طلبی‌های سیاسی و نظامی چین، پرونده برنامه هسته‌ای ایران را نیز به اولویت‌های «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا اضافه نکنند، اما مقام‌ها و تحلیلگران این کار را عملی نمی‌دانند.

یک دیپلمات غربی در این‌باره به رویترز گفت که در شرایطی که آمریکا درگیر مسأله روسیه و اوکراین است، تمایل ندارد جبهه جدیدی در مذاکرات با ایران باز کند و به همین تمام تلاش خود را برای ممانعت از غنی‌سازی ۹۰ درصدی توسط ایران انجام می‌دهند.

در ادامه آمده است که مقام‌های غربی نگران هستند که ایران در صورت افزایش سطح غنی‌سازی ۹۰ درصدی اورانیوم در ایران، در منطقه مسابقه تسلیحاتی راه بیفتد.

از طرف دیگر یک مقام ارشد هسته‌ای ایران که نامش فاش نشده است، گفت که این کشور هرگز زیر بار بازگشت تحریم‌های سازمان ملل نخواهد رفت و پیامد‌های این اقدام احتمالی بر عهده غرب خواهد بود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها