تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در همایش سراسری فرماندهان فراجا مطرح شد

رئیسی: پلیس باید با مردم مهرورزی کند

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در بیست و ششمین همایش سراسری فرماندهان، معاونین، روسا و مدیران فراجا گفت: پلیس باید در برابر اشرار، مجرمین، قانون‌شکنان و متجاوزین به حقوق مردم مقتدر و مدبرانه و با برنامه ظاهر شده و با مردم مهرورزی کند.

کد خبر: ۱۴۸۶۵۹
۱۷:۰۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

رئیسی:

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در پیشبرد مأموریت‌های نیروی انتظامی تصریح کرد: اعتماد ارکان نظام و آحاد جامعه به فراجا سرمایه بزرگی است که ضرورت دارد فراجا برای افزایش این سرمایه بزرگ تلاش کرده و اجازه ندهد این اعتبار و اعتماد کاسته شود.

سید ابراهیم رئیسی روز چهارشنبه در بیست و ششمین همایش سراسری فرماندهان، معاونین، روسا و مدیران فراجا در سالن کوثر ستاد فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با قدردانی از زحمات و تلاش‌های مجموعه پلیس کشور، مجموعه فراجا را مجری قوانین مجلس، بازوی دولت در تأمین امنیت، آسایش و آرامش مردم و رفاه عمومی و ضابط قوه قضاییه دانست و بر تعامل و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها با فراجا در تامین امنیت پایدار تاکید کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش «مهربانی، تدبیر و اقتدار» را ۳ ویژگی ضروری برای فراجا دانست و اظهار داشت: پلیس باید در برابر اشرار، مجرمین، قانون‌شکنان و متجاوزین به حقوق مردم مقتدر و مدبرانه و با برنامه ظاهر شده و با مردم مهرورزی کند.

مطلب مرتبط:

مجتمع تجاری «اُپال» به دلیل کشف حجاب پلمب شد!

تشکیل پرونده قضایی برای کتایون ریاحی و پانته‌آ بهرام/ حقوقدان: اطلاع‌رسانی جرم است

عاملان انتشار تصاویر خصوصی زنان بازداشت شدند

مهاجری: دوربین و پلمب اماکن یک بی‌حجاب را هم محجبه نمی‌کند

رئیسی با اشاره به اهمیت مردمی‌سازی پلیس و مشارکت مردم در پیشبرد مأموریت‌های نیروی انتظامی، رضایت الهی را در گرو خدمت خالصانه به مردم و جلب رضایت آن‌ها دانست و تصریح کرد: اعتماد ارکان نظام و آحاد جامعه به فراجا سرمایه بزرگی است که ضرورت دارد فراجا برای افزایش این سرمایه بزرگ تلاش کرده و اجازه ندهد این اعتبار و اعتماد کاسته شود.

رئیس جمهور توجه به قانون و قانونگرایی را از ارکان اصلی و مورد اتفاق نظر و اجماع همگانی دانست و تصریح کرد: رمز موفقیت پلیس در انجام مأموریت‌هایش نیز توجه به اجرای قانون و قانون‌مداری است.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش پیش‌بینی و پیشگیری را از مسائل مهم در کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: پیشگیری از جرم یعنی شناسایی و مقابله با علل و عوامل وقوع جرم و این مهم فقط مأموریت نیروی انتظامی نیست، بلکه همه دستگاه‌ها مکلف هستند بستر‌های وقوع جرم را در حوزه ماموریتی خود شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدام کنند.

رئیس جمهور ارزش‌های موجود در آداب، سنن و فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را از سرمایه‌های ارزشمند در مصون‌سازی جامعه در برابر جرایم و ناهنجاری‌ها دانست و بر ایجاد ساختار‌ها و ساز و کار‌های مناسب، برای تقویت این ارزش‌ها و ترویج سبک زندگی مبتنی بر فرهنگ اسلامی و ایرانی تاکید کرد.

رئیسی از نیروی انتظامی به عنوان پیشگامان انتظام و امنیت یاد کرد و اظهار داشت: دشمنان با آشوب‌آفرینی تلاش کردند فضای جامعه را ملتهب کنند، اما ملت و نیرو‌های امنیتی و انتظامی با حضور هوشیارانه و مقتدر در صحنه آن‌ها را ناکام گذاشتند؛ حفظ این هوشمندی برای تداوم خنثی‌سازی فتنه‌ها و توطئه‌ها ضروری است.

رئیسی اظهار داشت: امروز امنیت اجتماعی، اقتصادی و اخلاقی جامعه مورد تهدید دشمن قرار دارد و نیروی انتظامی در برابر این ناهنجاری‌ها و کسانی که می‌خواهند ناامنی ایجاد کنند، نقش بازدارندگی دارد که لازمه و مقدمه این نقش‌آفرینی، صیانت از سلامت سازمانی است.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت «توجه به تحول‌گرایی در برنامه‌ها و اقدامات» و «زمان‌شناسی» افزود: برخورد نیروی انتظامی با تخلفات درون‌سازمانی و برنتابیدن جزئی‌ترین تخلفات، نه تنها موجب تضعیف پلیس نمی‌شود، بلکه سبب تقویت سازمان و افزایش اعتبار اجتماعی آن می‌شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش حمایت دولت از نیروی انتظامی را مورد تأکید قرار داد و گفت: دولت وظیفه خود می‌داند از خدمتگزاران ملت که در خط مقدم صیانت از آزادی‌های مشروع و حقوق حقه مردم، به تأمین امنیت و آسایش جامعه اشتغال دارند، حمایت کرده و مطالبات آن‌ها را مورد توجه قرار دهد.

رئیسی در ابتدای این نشست، ضمن دیدار با خانواده چند تن از شهدای فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، از ایشان تفقد کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با ارائه گزارشی از عملکرد فراجا در دوره مدیریت خود، اظهار داشت: نیرو‌های انتظامی کمر همت برای خدمت به مردم بسته‌اند و اطمینان می‌دهیم نیروی انتظامی تمام توان خود را در جهت اجرای فرامین، رهنمود‌ها و تدابیر فرمانده کل قوا و یاری‌رسانی به دولت و سایر قوا به کار خواهد بست.

فرمانده نیروی انتظامی تأکید کرد: فراجا یار و یاور دولت در همه مأموریت‌هاست تا بتوانیم به اتفاق یکدیگر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جلب رضایت مردم و تأمین آسایش و امنیت آن‌ها در راستای کسب رضایت الهی را تحقق بخشیم.

همچنین در این نشست سردار بختیاری رئیس مرکز مطالعات راهبری فراجا گزارشی از روند تدوین سند تحولی معماری نیروی انتظامی ارائه کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر