تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

دلیل گرانی گوشت چیست؟!

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور گفت: طی روز‌های اخیر قیمت دام به دلیل افزایش هزینه‌های دامدار‌ها افزایش یافته است.

کد خبر: ۱۴۵۸۰۴
۱۳:۱۵ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱

دلیل گرانی گوشت چیست؟!

دیدارنیوز: مسعود رسولی، در پاسخ به چرایی افزایش قیمت گوشت، گفت: عمدتا تعیین کننده قیمت گوشت قرمز، دام زنده است. قیمت دام زنده در چند وقت اخیر افزایش زیادی داشته، زیرا هزینه‌های دامدار، حمل و نقل و... بالا رفته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر شرکت‌های بسته‌بندی لاشه کامل گوسفندی را ۳۵۰ هزار تومان و دام زنده گوساله را کیلویی ۱۲۰ هزار تومان خریداری می‌کنند.

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور به ایسنا گفت: گوشت قرمز بسته‌بندی شده نسبت به سال گذشته ۵۵ درصد کاهش تقاضا داشته است.

وی با اشاره به اینکه وزارت جهادکشاورزی از دامدار‌ها حمایت کرد، افزود: امسال دام روی دست دامدار‌ها مانده بود، ولی وزارت جهاد کشاورزی با قیمت‌هایی که دامدار‌ها راضی بودند خرید‌هایی را انجام داده و منجمد کرده بودند. با توجه به تلاش دولت، ولی در تامین ارز مشکلاتی وجود دارد و از آن طرف هزینه‌ها افزایشی شده و این ایرادی به وزارت جهاد وارد نمی‌کند.

رسولی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به عکس گوشت بسته‌بندی ۵۰۰ هزارتومانی در رسانه‌ها، گفت: متاسفانه عکس چنین محصولی را سوژه خبری کردند و اعلام کردند که قیمت گوشت به کیلویی ۵۰۰ هزار تومان رسیده است در حالی که مبنای تعیین قیمت گوشت این موارد نیست. آن گوشتی که خبرساز شد مربوط به بخش خاصی از لاشه می‌شد. یعنی ۴ درصد لاشه تبدیل به آن گوشت خاص می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: برخی تمایل دارند که چنین محصولاتی خریداری کنند و هزینه پاک شدن ضایعات آن را بپردازند. در همه جای دنیا نیز چنین محصولاتی که چربی و ضایعات آن گرفته شده باشد، وجود دارد.

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور عنوان کرد: وقتی شرکت بسته‌بندی یک لاشه گوشت را می‌خرد برخی قطعات را بالای قیمت خرید و برخی را زیر قیمت خرید به فروش می‌رساند.

رسولی در پایان گفت: ممنوعیت فروش گوشت با بسته بندی هنوز به صورت کتبی از سوی وزارت جهادکشاورزی به ما اعلام نشده و تنها به صورت شفاهی این موضوع مطرح شده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها