تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

بازداشت دست‌کم ۳ وکیل در تجمع امروز

دو تن از وکلای دادگستری گفتند که دست کم ۳ وکیل در تجمع امروز آنان مقابل کانون وکلای دادگستری مرکز بازداشت شده‌اند. یکی از این بازداشتی‌ها، محمدرضا فقیهی است که از وکلای شناخته شده دادگستری است.

کد خبر: ۱۳۸۶۷۵
۱۷:۳۱ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱

بازداشت دست‌کم ۳ وکیل در تجمع امروز

دیدارنیوز: جمعی از وکلای کانون دادگستری امروز مقابل کانون وکلای دادگستری مرکز تجمع کرده بودند.

شبکه شرق نوشت: این تجمع پس از آن صورت گرفت که دیروز فراخوانی در گروه‌های تخصصی مربوط به وکلا منتشر شد. در این فراخوان آمده بود که وکلا به دلیل آنچه نقض حقوق معترضان و اصل ۲۷ قانون اساسی خوانده بودند، دست به تجمع خواهند زد.

خبرگزاری تسنیم در گزارشی به نقل از یک مقام مسئول در کانون وکلای دادگستری مرکز این فراخوان را «جعلی» خوانده بود.

در نهایت امروز این تجمع حدود ساعت یک ظهر مقابل کانون وکلای دادگستری مرکز در میدان آرژانتین در شرایطی برگزار شد که به گفته مصطفی نیلی، وکیل دادگستری، کانون وکلا از ساعت ۱۲ و سی دقیقه ظهر، تعطیل شده بود.

این تجمع با برخورد همراه شد و برخی وکلا گفتند که علاوه بر این برخوردها، وکلای حاضر در تجمع نیز بازداشت شدند.

آرش کیخسروی، وکیل دادگستری این مساله را تایید کرد و گفت که «تا این لحظه دست کم ۳ تن از وکلا بازداشت شده‌اند.»

یکی از این بازداشتی‌ها، محمدرضا فقیهی است. فقیهی از وکلای شناخته شده دادگستری است. کیخسروی ابراز امیدواری کرد که وکلای بازداشتی تا شب آزاد شوند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها