تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
وزیر کشور

تاکنون ۳ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند/ حل مشکل عبور زوار غیرایرانی از مرز شلمچه

وزیر کشور گفت: تاکنون بیش از ۳ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده اند و حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار زائر نیز به کشور بازگشته‌اند.

کد خبر: ۱۳۷۲۷۷
۱۵:۴۷ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱

تاکنون ۳ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند

دیدارنیوز ـ احمد وحیدی امروز ۲۲ شهریورماه در حاشیه بازدید از مرز شلمچه اظهار کرد: هر ۶ مرز کشور در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند و تردد‌ها بسیار روان و راحت است و زائران به راحتی از مرز‌ها عبور می‌کنند.

وی افزود: تاکنون بیش از ۳ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده اند و حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار زائر نیز به کشور بازگشته اند. در حالی که این ورود و خروج زائران همزمان انجام می‌شود هیچ مشکلی برای تردد مرز‌ها نیست.

وزیر کشور با اشاره به زیرساخت‌های موجود مرز‌های کشور برای تردد زائران گفت: فقط در خوزستان حدود یک هزار موکب برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در حال فعالیت هستند و فضای معنوی بسیار خوبی در مرز‌ها حاکم است.

وحیدی عنوان کرد: مشکلی از نظر تردد زوار افغانستان برای ورود کشور عراق وجود ندارد. همچنین با حل شدن مشکلات، زائران کشور پاکستان نیز در حال عبور از مرز هستند و اگر مایل باشند می‌توانند تعداد بیشتری از آن‌ها برای عبور از مرز شلمچه و ورود به کشور عراق اقدام کنند و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: از دولت، ملت، مردم، موکب داران و همه مرزداران عراقی تشکر می‌کنیم که همکاری و هماهنگی بسیار خوبی دارند. همه دستگاه‌ها با شور و شوق در مرز‌ها فعال هستند و کمبودی وجود ندارد.

وزیر کشور با اشاره به افزایش جمعیتی که قصد خروج از مرز‌های کشور را دارد، تصریح کرد: اکنون شاهد پیک جدیدی برای خروج زائران از کشور برای سفر به عراق هستیم، زیرا به روز‌های اربعین نزدیک شده ایم و عده‌ای از زائران در تلاش هستند تا خود را در این ایام به عراق برسانند.

وحیدی ادامه داد: سرعت انتقال زائران در مرز‌ها بسیار خوب است. علاوه بر اتوبوس‌هایی که نسبت به جا به جایی زائران اقدام می‌کنند، قطار‌های بسیار زیادی نیز برای تردد زوار تدارک دیده شده است. ۱۶ رام قطار از خرمشهر به سمت تهران و همچنین قطار‌هایی به سمت مشهد و زاهدان تدارک دیده شده است.

وی افزود: ظرفیت حمل قطاری زائران بیش از ۲.۵ تا ۳ برابر شده است تا مشکلی در تردد زوار به وجود نیاید. اتوبوس‌هایی نیز از سازمان‌ها وزارت خانه‌ها و شهرداری در مرز‌ها مستقر شده اند تا زوار به راحتی بتوانند به مقاصد خود بازگردند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: وزارت کشور
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد