تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کلاهبرداری اینترنتی به بهانه پرداخت فطریه

برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب با راه‌اندازی سایت‌هایی در قالب موسسه خیریه یا ارسال پیام‌های گوناگون در بستر شبکه‌های اجتماعی، قصد جمع‌آوری فطریه و وجوهات شرعی شهروندان را دارند.

کد خبر: ۱۲۸۴۹۲
۱۲:۵۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

کلاهبرداری اینترنتی به بهانه پرداخت فطریه

دیدارنیوز ـ یک مقام پلیس فتا به شهروندان هشدار داد نسبت به سوء استفاده‌های احتمالی در پوشش جمع‌آوری فطریه هوشیار باشند.

سرهنگ احسان آنقی، رئیس پلیس فتای استان مرکزی در تشریح این خبر گفت: این روز‌ها همزمان با نزدیک شدن به ایام عید سعید فطر و پایان یک ماه عبادت و روزه‌داری، عده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به دنبال سوء استفاده از این فضا بوده و اهداف کلاهبردارانه‌ی خود را انجام می‌دهند.

وی در خصوص ترفند کلاهبرداران که بازی با احساسات و عواطف هم وطنان تحت عناوینی از قبیل جمع‌آوری کمک به نیازمندان یا آزادی سازی زندانیان نیازمند است، افزود: برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب با راه‌اندازی سایت‌هایی در قالب موسسه خیریه یا ارسال پیام‌های گوناگون در بستر شبکه‌های اجتماعی، قصد جمع‌آوری فطریه و وجوهات شرعی شهروندان را دارند و از این طریق اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

سرهنگ آنقی بیان کرد: مجرمان با سوء استفاده از نام اشخاص و چهره‌های شناخته شده هنری و یا ورزشی و یا جعل عنوان سازمان‌ها و نهاد‌های اجرائی ذیصلاح و با استفاده از شگرد‌های مختلف و استفاده از تصاویر نیازمندان و سایر اقدامات فریبنده ضمن اعلام شماره حساب‌های شخصی از متقاضیان کلاهبرداری می‌کنند.

وی از هم‌وطنان خواست از پرداخت وجه در سایت‌های نامعتبر و حساب شخصی افراد خودداری کنند و قبل از پرداخت فطریه خود به صورت مجازی از اصالت و صحت موسسه یا خیریه مطمئن شوند و به هیچ‌وجه به افراد ناشناس اعتماد نکنند.

این مقام انتظامی در پایان بیان داشت: هموطنان گرامی به منظور واریز وجوهات نقدی و یا غیر نقدی تحت عنوان فطریه و سایر نذورات صرفا از مسیر‌های دسترسی قانونی و قابل اعتماد که از سوی رسانه ملی و خبرگزاری‌های معتبر اطلاع رسانی می‌شود اقدام کنند و از واریز هرگونه وجه به حساب شخصی سایر افراد اکیدا خوداری کنند.

برچسب ها: پلیس فتا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها