تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
محمدصادق جوادی حصار خبر داد

حضرتی دبیرکل اعتماد ملی می‌ماند

محمدصادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی اعلام کرد که الیاس حضرتی پذیرفته است که فعلا دبیرکل این حزب بماند تا کنگره حزب برگزار شود.

کد خبر: ۱۲۷۳۲۷
۱۲:۵۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱

حضرتی در دبیرکلی اعتماد ملی ماندنی شد

دیدارنیوز: سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: فعلا استعفای دبیرکل حزب منتفی است.

محمدصادق جوادی حصار با اعلام این خبر و با بیان اینکه تقریبا استعفای الیاس حضرتی از دبیرکلی اعتماد ملی منتفی است، اظهار کرد: جلسه‌ای با کمیته تعامل حزب برگزار کردیم و نظر آقای کروبی و سایر دوستان را هم خواستیم. با دبیرکل هم مجدد صحبت کردیم.

وی افزود: دوستان قول دادند که کار‌های دبیرکل را سبک کنند و وی هم پذیرفت فعلا دبیرکل بماند تا کنگره حزب برگزار شود، بنابراین حضرتی فعلا در سمت خود باقی می‌ماند.

پیش از این حضرتی به دلیل فعالیت در مجموعه رسانه‌ای اعتماد و نداشتن وقت کافی برای حزب اعتماد ملی، از دبیرکلی این حزب استعفا داده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی