تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

نگرانی زلنسکی از احتمال استفاده روسیه از سلاح‌های شیمیایی

رئیس جمهوری اوکراین ابراز نگرانی کرد که نیرو‌های روسیه می‌توانند از سلاح‌های شیمیایی در کشورش استفاده کنند. زلنسکی گفت روسیه ادعا کرده است که نیروهایش می‌توانند از سلاح‌های شیمیایی علیه مدافعان ماریوپول استفاده کنند.

کد خبر: ۱۲۷۰۳۱
۰۹:۳۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

نگرانی زلنسکی از احتمال استفاده روسیه از سلاح‌های شیمیایی

دیدارنیوز: ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین ابراز نگرانی کرد که نیرو‌های روسیه می‌توانند از سلاح‌های شیمیایی در کشورش استفاده کنند، اما تایید نکرد که آیا این سلاح‌ها تاکنون استفاده شده است یا خیر.

زلنسکی گفت روسیه ادعا کرده است که نیروهایش می‌توانند از سلاح‌های شیمیایی علیه مدافعان ماریوپول استفاده کنند. او تاکید کرد که او این موضوع را جدی می‌گیرد.

او در سخنرانی شبانه خود افزود: «امروز اشغالگران بیانیه جدیدی را صادر کردند که نشان دهنده آمادگی آن‌ها برای مرحله جدیدی از وحشت علیه اوکراین و مدافعان ما است.»

زلنسکی تاکید کرد که روسیه گفته است که می‌توانند از سلاح شیمیایی علیه مدافعان ماریوپول استفاده کند: «ما این موضوع را تا حد امکان جدی می‌گیریم.»

رئیس جمهور اوکراین تصریح کرد: «می‌خواهم به رهبران جهان یادآوری کنم که استفاده احتمالی از سلاح‌های شیمیایی از سوی روسیه قبلا مورد بحث قرار گرفته است؛ و در آن زمان به این معنی بود که باید به تجاوز روسیه بسیار شدیدتر و سریعتر واکنش نشان داد.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
Germany
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
0
0
رفتار روسیه در جنگ اوکراین رفتار یک ابرقدرت نیست.  مین گذاری ، بمبارانهای کور و بی هدف و کشتار غیرنظامیان بی دفاع نشانه ضعف و استیصال روسیه می باشد.   روسیه در حد یک کشور افریقایی بی تمدن رفتار می کند.

روسیه اگر ان ابرقدرتی بود که توصیفش کرده بودند باید حداکثر ظرف 24 ساعت کل اوکراین را اشغال می کرد نه اینکه بعد از 50 روز رفتارهای وحشیانه بکند و غیرنظامیان را کشتار کند.

راه خاتمه جنگ اوکراین این است که یک سیاستمدار دلسوز و شجاع بدون هیچ ترس و واهمه ای  دروغ بودن سلاح هسته ای را افشا کند. چون با فاش شدن دروغ سلاح هسته ای  دیگر نظامیان روسیه متوجه خواهند شد که بازیچه سیاستمداران فریبکار روسی شده اند و دیگر تن به جنگ نخواهند داد.

با فاش شدن دروغ بودن سلاح هسته ای همین حالت برای امریکا و دیگر کشورهای مدعی داشتن سلاح هسته ای رخ خواهد داد و نظامیان این کشورها اجازه نخواهند داد که بازیچه دست سیاستمداران کشورشان شوند و جنگها خاتمه خواهد یافت.

اما ایا چنین سیاستمداری که این موضوع را فاش کند وجود دارد؟

رسانه  ها هم می توانند این موضوع را فاش کنند.


ایت الله خامنه ای در ابتدای سال جدید  طنز را ابزار «جهاد تبیین»   عنوان کردند.

قبلا هم به شما گفته ام که شما اصحاب رسانه افراد بسیار باهوش ، زرنگ و حقه بازی هستید. این ویژگیهای شما برای شروع جهاد تبیین کمک بسیار بزرگیست.

ایت الله خامنه ای مخاطبشان شما اصحاب رسانه می باشد. چرا مطلب را نمی گیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایت الله خامنه ای بنا به ملاحظاتی نمی توانند به موضوعاتی مثل دروغ بودن سلاح هسته ای اشاره کنند. بلکه با زبان بی زبانی به شما صاحبان رسانه می گویند که با زبان طنز این موضوعات را زیر سوال ببرید تا به مرور این دروغها افشا شوند.   درواقع اگر دقت کنید معنی جهاد تبیین با زبان طنز دقیقا همین معنا را می دهد.  تبیین یعنی روشن کردن . تبیین حقیقت با زبان طنز  یعنی حقیقت را با زبان طنز  روشن کنید.


بنده اطمینان دارم که منظور ایت الله خامنه ای شما  صاحبان رسانه می باشد. از مردم عادی کاری بر نمیاد که بخواهند انها را مخاطب قرار دهند.

 شما ابزار لازم را در اختیار دارید و می توانید جهاد تبیین با زبان طنز را شروع کنید.


و اکنون وقت ان است که به طلب خورشید حقیقت بروید ... و فروغ دامنگستر خورشید.

والشمس و ضحی ها
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين