تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رایزنی تلفنی پوتین و ماکرون درباره وضعیت اوکراین

روسای جمهور روسیه و فرانسه در یک گفتگوی تلفنی به تبادل نظر در مورد وضعیت اوکراین و مذاکرات نمایندگان مسکو و کی‌یف پرداختند.

کد خبر: ۱۲۵۲۲۰
۱۴:۵۰ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰

رایزنی تلفنی پوتین و ماکرون درباره وضعیت اوکراین

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری آناتولی، کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی‌اش جدیدترین وضعیت اوکراین را مورد بررسی قرار داد.

در این بیانیه آمده است، ولادیمیر پوتین در پاسخ به نگرانی‌های ماکرون در قبال امنیت غیرنظامیان در اوکراین، بیان کرد که روسیه "هر کار ممکنی" را برای حفظ جان غیرنظامیان از جمله از طریق ایجاد کوریدور‌های بشردوستانه انجام داده است.

بر اساس این گزارش، پوتین در این تماس تلفنی، نیرو‌های امنیتی اوکراین را به ارتکاب "جنایت جنگی" با "گلوله باران گسترده توپخانه‌ای و موشک باران" در دونباس متهم کرد.

طبق اعلام کرملین، رهبران دو کشور همچنین در مورد مذاکرات اخیر بین نمایندگان روسیه و اوکراین و موضع مسکو در مورد چگونگی دستیابی به یک توافق گفتگو کردند.

بر اساس گزارش تلویزیون BFM فرانسه، مقامات کاخ الیزه اعلام کردند، ماکرون به نوبه خود از پوتین خواست تا "اقدامات ملموس و قابل راستی‌آزمایی برای رفع محاصره ماریوپل" اتخاذ کند.

رئیس جمهور فرانسه همچنین بر درخواستش برای آتش بس فوری تاکید کرد.

به گفته مقامات اوکراینی، نیرو‌های مسلح روسیه اطراف شهر ماریوپل را محاصره کرده‌اند و روز چهارشنبه سالن تئاتری را هدف قرار دادند که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی در آن پناه گرفته بودند.

در بیانیه کرملین آمده است که ماکرون و پوتین همچنین توافق کردند تا به این نوع گفتگو‌ها ادامه دهند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: روسیه فرانسه
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين