تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

آخرین اخبار از طرح رتبه بندی معلمان از زبان بطحایی

News Image Lead

سیدمحمد بطحایی در حاشیه افتتاح مدرسه شش کلاسه شهدای دانایی در جمع رسانه‌ها به وضع معیشیتی فرهنگیان اشاره و از این وضع نامساعد انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۲۴۳۵
۱۵:۰۱ - ۲۴ مهر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - بطحایی در جمع نمایندگان رسانه‌ها گفت: «من بارها این را عرض کرده‌ام با تاسف باید بگوییم که امروز شرایط اقتصادی به نحوی که یک معلم بتواند یک زندگی معمولی را داشته باشد، وجود ندارد و مجبور خواهند بود شغل دوم و سومی رو هم داشته باشند.»

او ادامه داد: «معلمی هم که مجبور به داشتن شغل دوم و سوم باشد حتما و حتما به عنوان معلمی که تمام انرژی و فکر خود را برای تعلیم و تربیت بچه‌ها بگذارد نیست.»

وزیر آموزش و پرورش افزود: «مهمترین کاری که ما می‌کنیم براساس قانون، رتبه‌بندی فرهنگیان است که خوشبختانه پیش‌نویس و لایحه آن آماده شده و در دستور کار دولت است»

بطحایی گفت: «براساس تعریف بند فرهنگیان در این نظام رتبه‌بندی، با ارتقای شایستگی معلمان، اتفاق‌های خوبی هم در حوزه پرداخت‌های آن‌ها صورت می‌گیرد. این موضوع الان در دستور کار کمیسیون‌های دولت قرار دارد و با اهتمامی که نمایندگان مجلس دارند پیش‌بینی می‌کنم به محض اینکه این کار در دولت تمام شود و در دستور کار مجلس قرار بگیرد و حتما نمایندگان با اولویت و فوریت در دستور کار قرار خواهند داد.»

وزیر آموزش و پرورش افزود:«امیدوارم این رتبه‌بندی یک سرفصل جدید در حوزه شایستگی‌ها و هم نظام پرداخت‌های ما ایجاد کند.»


ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها