تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ارائه «کارت واکسن» برای شرکت در «امتحانات حضوری» الزامی نیست

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که ارائه کارت واکسن و یا تست ۱۵ روزه پی سی آر در صورت عدم تزریق واکسن، برای ورود دانش آموزان به مدرسه و شرکت در امتحانات، الزامی نیست.

کد خبر: ۱۱۷۵۵۷
۰۹:۰۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۰

ارائه کارت واکسن برای شرکت در امتحانات حضوری

دیدارنیوز ـ یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا با توجه به شرایط فعلی و شناسایی مبتلایانی در کشور به گونه امیکرون کرونا، برای اعمال محدودیت‌های بیشتر در مدارس و غیرحضوری شدن امتحانات تصمیم گیری خواهد شد؟ اظهار کرد: ما در این باره تابع نظر ستادملی مقابله با کرونا هستیم.

وی افزود: در اغلب کشورها، آخرین جایی که تعطیل می‌کنند مدارس است، اما یک اصل در این زمینه مبنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود دارد. ما تابع ستادملی مقابله با کرونا هستیم و هرچه را ستاد به ما اعلام کند به همان صورت عمل می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «هفته گذشته مدیرکل وقت آموزش و پرورش شهر تهران از دستورالعمل جدید وزارت بهداشت و الزامی شدن ارائه کارت واکسن و یا تست ۱۵ روزه پی سی آر در صورت عدم تزریق واکسن، برای ورود دانش آموزان به مدرسه و شرکت در امتحانات خبر داده بود، آیا این الزام سراسری و مربوط به همه مدارس است؟» گفت: خیر، ستاد ملی کرونا این مورد را حذف کرد. با توجه به اینکه اکثر دانش آموزان ما در سنین ۱۲ تا ۱۸ سالگی واکسن خود را زده‌اند، چند روز پیش هم در یکی از کمیسیون‌های ستاد ملی کرونا در این باره بحث شد و بر اساس تصمیم ستاد، نیازی به این کار نیست.

وی افزود: مگر اینکه دانش آموزی خوداظهاری کند که بیمارم و یا تستش مثبت شده باشد که در آن شرایط نمی‌تواند تا زمان بهبودی به مدرسه بیاید، اما اگر دانش آموزی واکسن نزده باشند، ولی علائم بیماری هم نداشته باشد، مشکلی برای حضور در مدرسه ندارد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آموزش و پرورش
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين