تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم/ هیچ خبرنگاری به اتاق‌های اصلی مذاکرات دسترسی ندارد
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم/ هیچ خبرنگاری به اتاق‌های اصلی مذاکرات دسترسی ندارد

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا که گفته می‌شود غیر مستقیم است، امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا آغاز شده است. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

قاچاق دام به عراق؛چرا قیمت گوشت پایین نمی‌آید؟

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قاچاق دام به عراق ادامه دارد و هنوز مسئولان نتوانسته‌اند، جلوی آن را بگیرند و عاملی شده که در کنار گرانی نهاده قیمت گوشت پایین نیاید.

کد خبر: ۱۱۶۳۶۵
۱۱:۱۹ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰

قاچاق دام به عراق؛چرا قیمت گوشت پایین نمی‌آید؟

 

 

دیدارنیوز: قاچاق دام به کشور‌های همسایه همواره مشکل اصلی برای تولید کنندگان و بازار گوشت در داخل کشور بوده است، زیرا سیستم عرضه و تقاضا را به هم می‌ریزد و قیمت‌ها را بالا می‌برد. به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، این بار نیز قاچاق دام به کشور عراق مطرح است.

خوراک دام و طیور یکی از اصلی‌ترین نهاده‌های این بخش که ۷۰ درصد هزینه تولید را شامل می‌شود، با اختصاص ارز دولتی تامین می‌شود و وقتی دام به کشور دیگر قاچاق می‌شود، یعنی خوراک دام که با ارز دولتی تهیه شده را د قالب دام می‌برند و در واقع ارزی را که سهم ۸۰ میلیون نفر است را به خارج از کشور می‌برند.

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: «دام زنده از سمت پیرانشهر به کشور عراق قاچاق می‌شود.»

وی در عین حال ابراز امیدواری کرد که با وقوع بارش برف و انسداد راه‌ها قاچاق متوقف شود.

طبیعی است که امیدواری این مسئول اگر محقق هم بشود، عمر آن بیش از سه ماه زمستان نیست و بهتر است مسئولان فکر اساسی بکنند.

در سال‌های گذشته پلاک‌گذاری دام‌ها را به عنوان راهکاری برای جلوگیری از قاچاق دنبال می‌کردند و یا خروج دام از استان‌ها با مجوز انجام می‌شد، اما ظاهرا هیچ کدام کارساز نشده است.

عامل اصلی خروج دام از کشور، تفاوت قیمت است، فروش درخارج از مرز نسبت به داخل پول خوبی دارد، اما مشکل اصلی اینجاست که این پول هم به جیب دلالان می‌رود نه دامداران.

به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی هر کیلو گوشت شقه گوسفندی بره نر با نرخ ۱۲۰ هزار تومان و بره ماده ۱۱۰ هزار تومان به مغازه دار و با احتساب ۱۰ درصد سود به مصرف کننده عرضه می‌شود.

اما نرخ‌های عمده مغازه‌ها بالاتر از این رقم‌ها است و تا کیلویی ۱۵۰ هزار تومان و بالاتر هم وجود دارد. در سوی دیگر اتحادیه‌های تولید کننده می‌گویند: مازاد دام وجود دارد و باید صادر شود.

تناقض مازاد تولید و گرانی گوشت را باید در همین قاچاق دام و عدم نظارت بر بازار و گرانی نهاده‌ها باید جستجو کرد.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
0
0
هنوز کسایی هستن که منتظرن قیمت گوشت هز اینم پایین تر بیاد واقعا که بدبخت دامدار باید منتظر گوشت کیلویی۵۰۰هزار تومان باشن مردم اگر به قیمت واقعی خودش برسه اونم حداقل ۵۰۰هزار تومان منتظر افزایش قیمت باشن مردم چون دامدار دوسال هست که نابود شده....
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها