تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

شیر کم‌چرب یا پرچرب/ کدام برای کودکان مناسب است؟

محققان درباره تاثیر مصرف لبنیات پرچرب یا کم‌چرب بر سلامت کودکان توضیح دادند.

کد خبر: ۱۱۲۵۸۸
۱۷:۰۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰

شیر کم‌چرب یا پرچرب

دیدارنیوز ـ نتایج مطالعه‌ای تازه نشان می‌دهد که لبنیات پرچرب به اندازه لبنیات کم‌چرب، برای کودکان، مفید هستند.

نتیجه تحقیقات دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان می‌دهد که توصیه‌های بهداشت عمومی فعلی درباره استفاده کودکان بالای ۲ سال از محصولات لبنی کم‌چرب، ممکن است نیاز به تجدید نظر داشته باشد.

در این مطالعه، در یک دوره سه ماهه، ۴۹ کودک سالم ۴ تا ۶ ساله به‌طور تصادفی به‌جای لبنیات معمولی، لبنیات کم‌چرب یا پرچرب دریافت کردند.

محققان، نخستین‌بار، چاقی، ترکیب بدن، فشار خون و نشانگر‌های زیستی کودکان را به‌طور جامع اندازه‌گیری کردند تا اثر مصرف لبنیات بر آن‌ها را زیر نظر بگیرند.

پروفسور ترز اوسالیوان، سرپرست گروه تحقیق، در این‌باره می‌گوید: «یافته‌ها تفاوت قابل توجه بین چاقی یا سلامت قلب و عروق در دو گروه نشان ندادند.»

او افزود: «قبلا تصور می‌شد که کودکان خردسال به‌دلیل میزان کمتر چربی‌های اشباع‌شده و چگالی کمتر انرژی، بهتر است از محصولات لبنی کم‌چرب استفاده کنند تا به نوبه خود، به جلوگیری از چاقی و خطر مربوط به بیماری‌های قلبی و عروقی، کمک کند؛ اما نتیجه مطالعه ما نشان می‌دهد که کودکان سالم می‌توانند با خیال راحت، محصولات لبنی پرچرب را بدون نگرانی از چاقی یا اثر نامطلوب قلبی، مصرف کنند.»

محققان با در نظر گرفتن نتایج فعلی و تحقیقات قبلی، اذعان دارند که تجدید نظر در آینده درباره دستور برنامه غذایی، باید توصیه کند که کودکان بالای ۲ سال می‌توانند از لبنیات پرچرب یا کم‌چرب، استفاده کنند.

برچسب ها: سلامتی و تغذیه
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها