تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

عذرخواهی وزیر راه از زائران اربعین

رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی ضمن عذرخواهی از زائران اربعین به دلیل معطلی در فرودگاه امام گفت: دلیل اصلی مشکلات ایجاد شده برای زائران ایرانی افزایش سهمیه ایران به ۶۰ هزار نفر است.

کد خبر: ۱۰۹۷۴۶
۱۱:۲۰ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰

عذرخواهی رستم قاسمی از زائران اربعین

دیدارنیوز ـ رستم قاسمی شب گذشته در حاشیه بازدید از فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) با تاکید بر این‌که یکی از دلایل اصلی مشکلات ایجاد شده برای زائران ایرانی، افزایش ۳۰ هزار نفری ویزا‌ها بود، اظهار کرد: قرار بود ابتدا ۳۰ هزار نفر به سفر اربعین اعزام شوند، اما در جریان سفر آقای الکاظمی نخست وزیر عراق و دیدار با آقای رئیس جمهور، مقرر شد سهمیه ایران به ۶۰ هزار نفر افزایش یابد.

وی افزود: در ستاد ملی مقابله با کرونا و ستاد اربعین هم مقرر شد زائران باید هر دو دز واکسن کرونا را تزریق کرده و تست منفی هم به همراه داشته باشند.

وی بیان کرد: به عنوان وزیر راه و شهرسازی از عموم زائرانی که در جریان سفر دچار سختی شدند عذرخواهی می‌کنم و وعده می‌دهم همه زائرانی که در فرودگاه معطل شده‌اند به عراق اعزام شوند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: مقرر شد با هدف کاهش اتلاف وقت زائران و تسریع در ترخیص زوار، تست کرونای عملیات بازگشت اربعین فقط از کسانی به عمل آید که علامت‌های ابتلا به کرونا از جمله تب را داشته باشند.

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی همچنین به وضعیت مسافران پرواز‌های هواپیمایی العراقیه واکنش نشان داد. وی در توئیتر خطاب به مسئولین این شرکت هواپیمایی نوشت: همه زائرین اربعین که بلیت این شرکت هواپیمایی را دارند باید تا امشب عازم شوند. هیچگونه توجیهی مورد قبول نیست و قطعا با افرادی که در این خصوص از مردم عزیز ایران سوء استفاده کردند برخورد خواهد شد.

منبع: تسنیم
برچسب ها: اربعین
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها