تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

محدودیت‌های کرونایی برای سفر‌های هوایی اربعین

بر اساس اعلام سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تا این لحظه، انجام تست پی. سی. آر منفی برای زائران واکسینه شده در مراسم اربعین ۱۴۰۰ جزو پروتکل‌های قطعی است، البته شاید در روز‌های آتی در تصمیمات اتخاذ شده، تغییراتی اعمال شود.

کد خبر: ۱۰۸۰۵۴
۱۳:۵۲ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰

محدودیت‌های کرونایی سفر‌های اربعین

دیدارنیوز ـ مراسم اربعین حسینی امسال با سهمیه هوایی ورود ۳۰ هزار زائر ایرانی آن‌هم با شرایط خاص به عراق برگزار می‌شود.

یکی از این شرایط، تزریق دو دوز کامل واکسن کرونا است و فقط تقاضای افرادی برای سفر به عراق پذیرفته می‌شود که هر دو دوز واکسن کرونا را البته بدون شرط نوعِ آن دریافت کرده باشند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی درباره آخرین شروط بهداشتی مورد توافق ایران و عراق برای انجام سفر‌های اربعین ۱۴۰۰ گفت: ممکن است در روز‌های آتی تصمیمات اتخاذ شده تغییر کند، اما تا این ساعت مسافرانی می‌توانند به عنوان زائر بلیت سفر به عراق را خریداری کنند که هر دو دوز واکسن کرونا را زده باشند و ۷۲ ساعت قبل از سفر نیز تست پی. سی. آر منفی دریافت کرده باشند.

به گفته محمد حسن ذیبخش، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت‌های هواپیمایی داخلی تابع تصمیمات و پروتکل‌های بهداشتی هستند و هر تصمیمی در این زمینه گرفته شود اجرایی خواهیم شد.

فاصله‌گذاری اجتماعی در پرواز‌های خارجی نداریم

سخنگوی سازمان هواپیمایی درباره رعایت فاصله گذاری اجتماعی در پرواز‌های اربعین نیز، بیان کرد: از ابتدا دستورالعمل رعایت ۶۰ درصدی مسافرگیری در پرواز‌های خارجی اجرایی نمی‌شد. برای پرواز‌های اربعین نیز دستورالعمل همین است و به دلیل واکسینه بودن زائران نیازی به رعایت فاصله گذاری اجتماعی در پرواز‌ها نیست.

منبع: ایرنا
برچسب ها: اربعین
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين