تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اعلام شرط تزریق واکسن کوبایی برای کودکان در ایران

دکتر علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران از صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن ایرانی کوباییِ «سوبرانا۲» در کوبا برای کودکان خبر داد.

کد خبر: ۱۰۷۵۵۴
۱۲:۱۹ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰

واکسن کوبایی برای کودکان و نوجوانان ایرانی

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به اینکه در هفته جاری، رگولاتور کوبا به سوبرانا۲ برای کودکان در سن ۲ تا ۱۸ سال هم مجوز مصرف اضطراری داده است، گفت: این واکسن، همان واکسنی است که در ایران با نام پاستووکوک تولید و عرضه می‌شود. مجوز استفاده اضطراری بر اساس نتایج انجام کارآزمایی بالینی در این گروه سنی داده شده است.

واکسن سوبرانا در کوبا برای افراد ۲ تا ۱۸ سال مجوز تزریق گرفت

وی گفت: این واکسن در کودکان ۲ دوزه خواهد بود و در صورت تایید سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت کشورمان، امکان استفاده از این واکسن در کودکان کشور ما نیز فراهم خواهد شد.

انتشار تحلیل نتایج مطالعات ایران؛ به زودی

رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: نتایج مطالعه کوبا در افراد بالای ۱۸ سال، اثربخشی ۶۵ درصد را در رژیم ۲ دوزه و ۹۲ درصد را در رژیم ۳ دوزه نشان داده بود و نتایج گزارش آنالیز میانی مطالعه در ایران هم به زودی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

بیگلری تاکید کرد: با توجه به پیک جدید اپیدمی در کشور که در آن واریانت دلتا، واریانت غالب بود، با توجه به تایید سازمان غذا و دارو، مقرر شد که دریافت کنندگان ۲ دوز واکسن پاستوکووک (سوبرانا۲) در کشور (اعم از افراد شرکت کننده در مطالعه کارآزمایی بالینی و افرادی که این واکسن را در واکسیناسیون عمومی دریافت کرده بودند) دوز یادآور نیز تزریق شود و از این رو طبق برنامه، ۲ دوز واکسن پاستوکووک و یک دوز واکسن سوبراناپلاس به افراد تزریق می‌شود.

وی افزود: همانگونه که مستحضرید امروزه در مورد سایر واکسن‌ها نیز موضوع استفاده از نوبت سوم واکسن مطرح است؛ ولی این مهم، در طراحی واکسن فعلی مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران از همان ابتدا دیده شده بود.

وی اظهار کرد: انستیتو پاستور ایران تولید کننده واکسن در کشور است و واکسن‌های تولیدی را برای توزیع و تزریق در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهد. بدیهی است برنامه ریزی برای توزیع و تزریق واکسن با مجموعه وزارت بهداشت است.

تزریق دوز سوم پاستوکووک به خبرنگاران در موعد مقرر

رئیس انستیتو پاستور درباره خبرنگارانی که واکسن اشتباه به آن‌ها زده شد، گفت: در ارتباط با گزارش‌هایی مبنی بر تزریق واکسن سوبراناپلاس در نوبت دوم به عده‌ای از خبرنگاران توسط یکی از مراکز واکسیناسیون در شهر تهران با توجه برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط وزارت بهداشت، تزریق دوز سوم نیز توسط وزارت بهداشت در موعد مقرر برای این دسته از افراد صورت خواهد گرفت و با توجه به بررسی شواهد موجود، نگرانی خاصی در این رابطه مطرح نیست.

بیگلری گفت: با توجه به مطالعه کارآیی این واکسن در رده‌های سنی ۲ تا ۸۰ سال و نیز اثبات اثربخشی تک‌دوز یادآور آن در ایجاد مصونیت مطلوب در بیماران بهبود یافته قبلی، امیدواریم به زودی با کسب مجوز‌های لازم در کنار توسعه خطوط تولید، امکان تامین مقادیر بیشتری از این واکسن برای گروه زیادی از اقشار جامعه فراهم شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی