تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ضرورت ممنوعیت سفر به استان‌های شمالی

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت بر ضرورت ممنوعیت سفر به استان‌های شمالی تاکید کرد.

کد خبر: ۱۰۴۶۹۷
۱۷:۰۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰

ممنوعیت سفر به استان‌های شمالی

دیدارنیوز ـ محمدعلی محسنی بندپی در تذکری در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس گفت: در یکی دو روز گذشته آمار فوتی‌های ناشی از کرونا به مرز ۶۰۰ نفر رسیده است و آمار افراد مبتلای جدید نیز از مرز ۴۰ هزار نفر گذشته که در طول ۱۸ ماه گذشته بی سابقه بوده است. متاسفانه استان‌های شمالی به ویژه مازندران به میزان مرگ و میر کرونا نسبت به جمعیت کشور رتبه اول را دارد و این مورد در خصوص ابتلای افراد جدید نیز صدق می‌کند.

وی افزود: امروز در مازندران تعداد بیماران مبتلا آنقدر زیاد شده است که حتی اختصاص تخت‌های تخصصی نیز پاسخگوی بیماران نیست و بیماران همچنان در بخش‌های اورژانس سردرگم هستند و بعضا آواره شهر‌های دیگر شده اند.

این نماینده مجلس ادامه داد: انجام واکسیناسیون، پیگیری طرح شهید سلیمانی، تجهیز بیمارستان ها، ایجاد تخت‌های جدید و استفاده از تجربیات بین المللی همگی از برنامه‌های بلندمدت و میان مدت است که باید به آن‌ها پرداخت، اما برنامه کوتاه مدت این است که تمام دستگاه‌ها با جدیت وارد کار شوند، وزارتخانه‌های صمت، کار و تعاون، کشور و نیروی انتظامی با جدیت بیشتر وارد عرصه شوند.

بندپی اضافه کرد: همچنین از وزارت کشور و فرمانده نیروی انتظامی می‌خواهم با ممنوعیت تردد بین شهری و درون شهری به داد خانواده‌ها و کادر درمان برسند و سفر به استان‌های شمالی را ممنوع کنند. باید طرحی نو درانداخت؛ در غیر این صورت هر روز شاهد پر پر شدن بیشتر مردم بی گناه هستیم و این گناهی است نابخشودنی.

وی همچنین گفت: ناکارآمدی وزارت نیرو و قطعی مکرر برق سبب شده مردم آسیب‌های بیشتری تحمل کرده و به میزان نارضایتی آن‌ها افزوده شود.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس اضافه کرد: همچنین سیل اخیر هفته گذشته استان مازندران خسارات بسیاری به دامداران، کشاورزان، راه‌های دسترسی و زیرساخت‌ها وارد کرده است لذا از وزارت کشور درخواست می‌کنم با اعزام نیرو‌های خود، ضمن بررسی وضعیت خسارات به جبران آسیب‌هایی که به مردم وارد شده است اقدام کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها