تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تکلیف ایران درباره عمره چیست؟

در حالی‌که برخی منابع از حذف ۳۳ کشور از جمله ایران از عمره خبر داده‌اند، اما بررسی منابع حج عربستان هنوز چنین چیزی را نشان نمی‌دهد.

کد خبر: ۱۰۴۵۹۹
۱۱:۳۷ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰

سهم ایران از حج عمره

دیدارنیوز ـ عربستان ثبت‌نام عمره را از زائران خارجی واکسینه‌شده آغاز کرده است. بر اساس تصمیم جدید این کشور، زائران خارجی باید برای ثبت‌نام در عمره گواهی واکسن‌های مورد تایید عربستان در برابر ویروس کرونا را ارائه دهند. همچنین زائران واکسینه‌شده در کشور‌های فهرست قرمز باید پس از ورود، مدتی را در قرنطینه سپری کنند.

هنوز جزئیات بیشتری از عمره اعلام نشده، اما با تصمیم مقام‌های حج این کشور، قرار است مجوز عمره در ابتدا ماهانه به ۶۰هزار زائر داده شود و این تعداد به تدریج به دو میلیون زائر در هر ماه برسد. با این وجود، وزارت امور مذهبی ترکیه مدعی شده که مقام‌های سعودی، زائران ۳۳ کشور را از شرکت در مراسم عمرۀ امسال منع کرده‌اند که از جمله این کشور‌ها به ایران، ترکیه، آمریکا، امارات، پاکستان، هند، مصر و لبنان اشاره شده است. مقام‌های حج ترکیه همچنین گفته‌اند قرار است فهرست این کشور‌ها در روز‌های آتی به‌روزرسانی شود.

اما بررسی‌ها از منابع حج عربستان سعودی نشان می‌دهد نام ایران و دیگر کشور‌های ذکر شده همچنان در فهرست کشور‌هایی که مجاز به دریافت ویزای عمره معرفی شده‌اند، قرار دارد و نام هیچ‌یک هنوز حذف نشده است.

در وب‌سایت وزارت حج عربستان نیز تاکید شده که زائران واکسینه‌شده از طریق آژانس‌های مسافرتی عمره، تاییدشده از سوی این وزارتخانه می‌توانند برای ویزای عمره اقدام کنند که نام ایران نیز در این فهرست مشاهده می‌شود. یک مقام آگاه نیز به ایسنا گفت که ایران از فهرست ویزای عمره حذف نشده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: حج و زیارت
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها