تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دورهمی خانوادگی بیشترین عامل ابتلا به کرونا در جنوب غرب خوزستان

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان روند ابتلا به ویروس کرونا در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان را صعودی اعلام کرد و گفت:متاسفانه بیشتر موارد ابتلا به کرونا در جنوب غرب خوزستان ناشی از دید و بازدید خانوادگی است.

کد خبر: ۱۰۳۱۸۴
۱۲:۳۴ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

کرونا و دورهمی خانوادگی

دیدارنیوز ـ شکراله سلمان‌زاده روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: وضعیت شهرستان‌های شادگان، آبادان و خرمشهر از نظر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ کاملا قرمز و بسیار خطرناک است به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۱ مورد (۹۵ نفر آبادان، ۸۲ نفر خرمشهر و در شادگان ۳۴ نفر) به کرونا مبتلا شدند.

وی به فوت یک بیمار کووید ۱۹ در شهرستان در آبادان اشاره کرد و افزود:در این مدت ۵۶ بیمار کووید ۱۹ در پنج بیمارستان منطقه بستری و فقط ۳۱ بیمار پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند؛ هم اکنون ۲۲۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های جنوب غرب خوزستان بستری هستند.

سلمان‌زاده گفت:با توجه به وضعیت جسمانی بیماران مراجعه کننده به بیمارستان‌ها باید تمام بیماران را از نوع ابتلا به گونه دلتا دانست که هم اکنون در کل کشور منتشر شده است.

وی علایم کرونا دلتا را همانند سرماخوردگی دانست و افزود:در نوع جهش یافته کرونا ابتدا و به سرعت دستگاه تنفسی فوقانی بیمار درگیر و پس از آن بیماری گسترش و منجر به بستری بیمار می‌شود.

فقط ۴۰ تا ۵۰ درصد از گروه سنی ۷۰ سال به بالا برای دریافت واکسن مراجعه کردند

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و واکسیناسیون را تنها راه مبارزه با فراگیری ویروس کرونا دانست و بیان کرد:متاسفانه تاکنون فقط ۴۰ تا ۵۰ درصد از گروه‌های سنی ۷۰ سال به بالا در این منطقه برای دریافت واکسن مراجعه کرده‌اند.

وی افزود:هم اکنون کار واکسیناسیون گروه‌های هدف و مشاغل اعلام شده و افراد ۴۵ سال به بالا در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان در حال انجام است و مشکلی در تامین واکسن وجود ندارد.

سلمان‌زاده گفت:با توجه به قرار گرفتن شهرستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی آبادان در وضعیت قرمز کرونایی، مشاغل گروه‌های ۲، سه و چهار تعطیل، و فعالیت باشگاه‌های ورزشی ممنوع و رستوران‌ها و فست فود‌های سطح شهر موظف به ارایه خدمات به صورت بیرون بر هستند؛ همچنین ادارات باید با دو سوم نیرو‌های خود فعالیت کنند و در صورت تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.

شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان زیرپوشش خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان هستند

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی