تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

رعایت پروتکل‌ها افزایش نیابد، خوزستان با چالش مواجه می‌شود

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با بیان اینکه بخش عمده‌ای از جامعه دچار عادی‌انگاری شده‌اند، گفت: به رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی نیاز داریم و اگر میزان رعایت پروتکل‌ها افزایش پیدا نکند، در استان خوزستان با چالشی جدی مواجه خواهیم شد.

کد خبر: ۹۸۳۸۷
۱۲:۱۶ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

عدم رعایت پروتکل‌ها و چالش خوزستان

دیدارنیوز ـ ولی اله حیاتی در نشست قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد استانی مدیریت کرونا که (۸ تیرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: واقعیت این است با شرایطی که با آن مواجه هستیم و با توجه به موجی که در کشور شروع شده است و این میزان رعایت پروتکل‌ها در استان خوزستان؛ احتمال اینکه وارد موج پنجم بیماری شویم، وجود دارد.

وی افزود: اولین بحثی که باید مد نظر همه و به ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار بگیرد، موضوع رعایت پروتکل‌های بهداشتی است؛ بنابراین باید بازدید‌های مشترک فرمانداری‌ها و طرح شهید سلیمانی تقویت شود.

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان بیان کرد: در بحث اطلاع‌رسانی، اداره‌کل ارشاد و صدا و سیما اقدامات خوبی انجام می‌دهند. شهرداری نیز در بحث اطلاع‌رسانی قرار بود در نقاط پرتراکم شهر بیلبورد‌هایی که در حوزه بهداشت تهیه شده است را نصب کند.

وی در خصوص وضعیت مرز‌های استان خوزستان، گفت: مرز‌های زمینی برای ورود مسافر همچنان مسدود است و آزمایشگاه برای انجام تست کرونا در مرز‌ها مستقر است. مرز‌های دریایی نیز تحت کنترل شدیدترین پروتکل‌ها هستند.

حیاتی تصریح کرد: متاسفانه بخش عمده‌ای از جامعه ما دچار عادی‌انگاری شده‌اند و خیال می‌کنند، چون شیب کرونا نزولی بوده، شرایط عادی است بنابراین پروتکل‌ها را زیرپا گذاشته‌اند.

وی افزود: در این شرایط، گرچه شیب بیماری کاهشی است، اما وضعیت شکننده است و هر آن ممکن است مجددا سیر صعودی پیدا کنیم لذا از هم‌استانی‌ها می‌خواهیم به جد به این موضوع توجه کنند.

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به در پیش بودن برگزاری کنکور سراسری گفت: در خصوص برگزاری کنکور به دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آب و برق و آتش‌نشانی اعلام کردیم که تمهیدات لازم را در نظر بگیرند. امنیت حوزه‌ها نیز برای ما مهم است و امیدواریم که آزمون با رعایت پروتکل‌ها برگزار شود.

حیاتی در ادامه با بیان اینکه فعالیت اصناف بر اساس رنگ‌بندی شهر‌ها است، افزود: از بازاریان و اصناف تشکر می‌کنم که همراهی خوبی داشتند. در خصوص طرح شهید سلیمانی خواهش می‌کنم علاوه بر کمک‌های استانی و امکانات سپاه، محل اعتبارات وزارت بهداشت نیز به کار گرفته شود.

وی گفت: به رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی نیاز داریم و اگر میزان رعایت پروتکل‌ها افزایش پیدا نکند، در استان خوزستان با چالشی جدی مواجه خواهیم شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی