تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

کدخدایی: سخت‌ترین لحظه برای من لحظه اعلام ردصلاحیت افراد بود

سخنگوی سابق شورای نگهبان در ارتباط با سخت‌ترین روز در دوره سخنگویی در این شورا گفت: مواقعی بود که نظر من موافقت اکثریت نبود اما چاره‌ای نبود و من باید از نظر شورای نگهبان دفاع می‌کردم و تلاش کردم به خوبی هم دفاع کنم، مثلاً فردی را نمی‌توانستیم در انتخابات تایید صلاحیت کنیم اما می‌دانستیم این فرد جایگاه، اعتبار و آبرویی دارد، سخت‌ترین مواقع وقتی بود که می‌خواستم اعلام کنم صلاحیت شما احراز نشده است.

کد خبر: ۱۰۲۴۷۶
۰۹:۳۵ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰

کدخدایی:

دیدارنیوز - عباسعلی کدخدایی در گفتگو با شبکه خبر در پاسخ به این سوال که چند سال مسئولیت سخنگویی شورای نگهبان را برعهده داشتید گفت: من از سال ۸۰ وارد شورای نگهبان شدم و از سال ۸۴ با تشکیل دولت جدید قرعه فال به نام من افتاد و سخنگویی را بر عهده گرفتم و مقطعی به دلیل آن‌که مجلس به من برای حضور در شورای نگهبان رای نداد سخنگو نبودم، در مجموع حدود ۱۳ سال در خدمت بودیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از سخنگویی شورای نگهبان کناره‌گیری کردید؟ گفت: انتخابات هیئت‌رئیسه هر سال، ۲۶ تیر، برگزار می‌شود، هروقت این انتخابات برگزار می‌شود ممکن است جای افراد هم عوض شود بنابراین سمت‌های دبیری، قائم مقامی و سخنگویی تغییر می‌کند من دو سال گذشته اعلام کردم کم کم این سمت‌ها را واگذار می‌کنم پارسال قائم مقامی را واگذار کردم و امسال هم سخنگویی را.

سخنگوی سابق شورای نگهبان در ارتباط با سخت‌ترین روز در دوره سخنگویی این شورا گفت: مواقعی بود که نظر من موافقت اکثریت نبود اما چاره‌ای نبود و من باید از نظر شورای نگهبان دفاع می‌کردم و تلاش کردم به خوبی هم دفاع کنم، مثلاً فردی را نمی‌توانستیم در انتخابات تایید صلاحیت کنیم اما می‌دانستیم این فرد جایگاه، اعتبار و آبرویی دارد، سخت‌ترین مواقع وقتی بود که می‌خواستیم اعلام کنیم صلاحیت شما احراز نشده است.

کدخدایی درباره خاطره شیرین دوران سخنگویی خود نیز گفت: زمانی که خبر خوب تایید صلاحیت را می‌خواستیم اعلام کنیم لحظه شیرینی بود همچنین گاهی می‌دیدیم گزارشات غیرمستند است و اگر دقت نمی‌کردیم ممکن بود سرنوشت فرد را تغییر دهد وقتی به به این گزارشات می‌رسیدیم و متوجه غیرمستند بودن آنها می‌شدیم شیرین بود.
وی در ارتباط با میزان پاسخگویی خود در زمان مسئولیت سخنگویی‌ شورای نگهبان گفت: ما چون باید چارچوب شورای نگهبان را رعایت می‌کردیم ممکن بود نتوانیم به سوالی پاسخ دهیم یا پاسخ صریح بدهیم.

عضو شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که آیا از رسانه‌ها شکایت کرده است یا نه گفت: من اهل شکایت نبوده و نیستم مگر مواقعی که رسانه‌ها اخبار کذب را منتشر می‌کردند و همیشه می‌گفتم اگر خبر درست بزنید اعتراض نمیکنم.
کدخدایی در پاسخ به این سوال که آیا کار انجام نشده‌ای از دوران مسئولیت وی باقی مانده است یا نه گفت: چون مقطعی که من بودم مقطع خاصی بود، کارهای زیادی باقی مانده و دوستان ما و سخنگوی جدید در این زمینه بهتر عمل می‌کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا سمت جدیدی به وی پیشنهاد شده است گفت: اگر می خواستم سمت جدیدی بگیرم همین‌جا می‌ماندم.

کدخدایی در پایان در ارتباط با خانواده خود گفت: خانواده من علاقمند به نظام و انقلاب هستند و هر موقع به خانه می‌رفتم در ارتباط با مسئولیتم سوالات متعددی داشتند، بخشی را که می‌توانستم بگویم و عمومی بود را به آن‌ها می‌گفتم اما مطالب محرمانه‌ای نیز بوده که حتی به خانواده خودم هم نگفتم. من سه فرزند دارم دخترم ازدواج کرده و عضو هیئت علمی دانشگاه است و دو پسرم نیز در حوزه کامپیوتر و آی تی فعالیت می‌کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کدخدایی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان