تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

هوای پایتخت ناسالم است

ایلنا نوشت: میانگین غلظت آلاینده‌های هوای پایتخت هم اکنون بر روی عدد ۱۰۹ قرار دارد و کیفیت هوا برای گروه‌های حساس ناسالم است.

کد خبر: ۱۰۰۶۱۲
۱۱:۰۵ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

هوای تهران ناسالم است/ افزایش غلظت ازن در پایتخت

 

دیدارنیوز ـ بنابر اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای پایتخت، میانگین شاخص غلظت آلاینده‌های هوای پایتخت هم اکنون بر رویع دد ۱۰۹ قرار دارد و گیفیت هوا برای گروه‌های حساس ناسالم است. این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته نیز بر روی عدد۱۱۳ قرار داشت و کیفیت هوا ناسالم بود.

گفتنی است تهران وارد هشتمین روز متوالی آلودگی هوا شده و از ابتدای سال جاری تنها دو روز هوای پاک، ۹۵ روز هوای قابل قبول، ۱۸ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و یک روز هوای ناسالم برای همه گروه‌های جامعه داشته است.

پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است که در صبحگاه روز پنجشنبه (۲۴ تیر ۱۴۰۰) همزمان با آغاز تردد خودروها کیفیت هوا در بیشتر مناطق پرتردد در محدوده‌ی ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت که ناشی از انباشت آلاینده‌ها طی ساعات گذشته است. افزایش نسبی تندی باد در طی روز پراکندگی آلاینده‌ها را تسهیل خواهد کرد، هرچند با توجه به روند افزایشی دما و حضور عوامل کافی جهت تولید آلاینده ازن، در برخی مناطق افزایش غلظت این آلاینده سبب کاهش کیفیت هوا در ساعات بعدازظهر خواهد شد. وزش باد مؤثر تا اواخر وقت پنجشنبه ادامه خواهد یافت و باوجود افزایش ترافیک شامگاهی، برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق پیش‌بینی می‌شود.

با تداوم شرایط مساعد جوی تا صبح روز جمعه (۲۵ تیر ۱۴۰۰) برقراری وضعیت قابل‌قبول دور از انتظار نخواهد بود. در طی روز به‌تدریج بر تندی باد افزوده خواهد شد که شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها را فراهم خواهد کرد، هرچند در ساعات بعدازظهر احتمال تولید و افزایش غلظت آلاینده ازن می‌تواند در برخی مناطق سبب کاهش کیفیت هوا گردد. با وزش باد نسبتاً شدید تا اواخر وقت جمعه پراکندگی آلاینده‌ها و برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق پیش‌بینی می‌شود.


ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر