تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نخستین روز هوای «ناسالم برای همه» طی تابستان در تهران

در پی افزایش آلاینده ازن در هوای پایتخت، مدیر واحد پایش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از ثبت نخستین روز ناسالم برای همه در روز جمعه (۱۸ تیرماه) خبرداد.

کد خبر: ۹۹۷۳۹
۱۲:۰۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

 هوای ناسالم برای همه در تهران

دیدارنیوز ـ محسن روشنی افزود: میانگین کیفیت هوای تهران از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه (۱۸ تیرماه) ۱۶۲ ثبت شد و آلاینده شاخص «ازن» بود علاوه بر این آلاینده، ذرات معلق ۲.۵ میکرون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت.

وی با بیان اینکه دو نوع شاخص برای ارزیابی کیفیت هوا داریم، گفت: این دو شاخص شامل شاخص ۲۴ ساعت گذشته و شاخص برخط (هم‌اکنون) می‌شود. شاخص برخط در سایت و اپلیکیشن شرکت کنترل کیفیت هوا قابل دسترسی است و خواهشمندم مردم به‌ویژه برای اطلاع از شاخص آلاینده ازن از شاخص برخط استفاده کنند.

مدیر واحد پایش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درباره چگونگی تشکیل آلاینده ازن اظهارکرد: وقتی دما خیلی بالا رود و باد مطلوبی نوزد، آلاینده‌ها تجمع می‌کنند و بستر مناسبی برای تولید آلاینده ازن فراهم می‌شود. این اتفاق در بعدازظهر‌ها خیلی رخ می‌دهد و از ساعت ۱۲ به بعد رشد این آلاینده به‌وضوح قابل رصد است تا ساعت ۱۸ و ۱۹ این روند افزایشی ادامه دارد.

وی از همه شهروندان خواست اخبار و اطلاعات سایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران را رصد کنند. تهرانی‌ها به‌ویژه مبتلایان به بیماری‌های قلبی و ریوی، افراد مسن، خردسالان و زنان باردار در ساعات بعدازظهر از حضور در محیط‌های باز اجتناب کنند البته وقتی که میزان آلایندگی بسیار افزایش پیدا می‌کند همه افراد جامعه باید کمتر در معرض هوای باز قرار بگیرند.

روشنی تصریح کرد: زمانی که میزان ازن افزایش یابد، آلاینده خطرناکی می‌تواند باشد، ولی اگر مردم به فضای باز نروند شرایط برای آن‌ها مخاطره آمیز نخواهد بود.

وی درباره چرایی بالا بودن میزان آلاینده‌های ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون، دی اکسید نیتروژن و ازن در هفته‌های اخیر گفت: زمانی که باد با سرعت مناسبی نوزد، آلاینده‌ها تجمع می‌کنند. از جمله آلاینده‌هایی که در این شرایط در شهر حبس می‌شوند به ذرات معلق و گاز دی اکسید نیتروژن می‌توان اشاره کرد. گاز دی‌اکسید نیتروژن یکی از پیش‌ساز‌های ازن است. ازن نیز در صورت وجود برخی پیش‌ساز‌ها در هوا مانند دی‌اکسید نیتروژن و ترکیبات آلی فرار در کنار نورخورشید و گرما تولید می‌شود.

روشنی در پایان گفت: ازن و دی‌اکسید نیتروژن با همدیگر حالت رفت و برگشتی دارند یعنی ازن به دی اکسید نیتروژن تبدیل می‌شود و برعکس. این آلاینده‌ها همدیگر را افزایش می‌دهند بنابراین وقتی غلطت آلاینده دی اکسید نیتروژن افزایش پیدا می‌کند، یکی اززمینه‌های تولید آلاینده ازن فراهم می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هوای ناسالم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی