تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

افزایش دمای تهران/ کاهش کیفیت هوای پایتخت طی امروز

افزایش نسبی دمای هوای استان تهران طی دو روز آینده و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پایتخت طی این مدت پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۹۹۰۸۲
۱۲:۱۵ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

افزایش دمای تهران

دیدارنیوز ـ بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۱۴ تیرماه) وضعیت جوی استان تهران، آسمانی صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات با افزایش ابر و گاهی وزش باد نسبتا شدید پیش‌بینی می‌شود.

امروز و فردا (۱۴ و ۱۵ تیر ماه) در برخی نواحی پرتردد شهری غبار محلی و افزایش نسبی آلاینده‌های جوی و طی دو روز آینده روند افزایش نسبی دما مورد انتظار است.

پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نیز نشان می‌دهد که در صبح امروز (۱۴ تیر ماه) عدم وزش باد مؤثر همراه با افزایش ترافیک صبحگاهی باعث تجمع آلاینده‌ها خواهد شد و کیفیت هوا در بیشتر مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار می‌گیرد.

با رشد نسبی ناپایداری جوی طی روز همراه با وزش باد مؤثر پراکندگی آلاینده‌ها تسهیل خواهد شد، بااین حال احتمال تولید و تجمع آلاینده «ازن» در ساعات بعدازظهر کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق را به همراه خواهد داشت. کاهش تندی باد تا اواخر وقت نیز پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد و برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود.

این وضعیت جوی تا صبح فردا (۱۵ تیر ماه) ادامه خواهد یافت و با آغاز تردد خودرو‌ها کیفیت هوا در بیشتر مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار می‌گیرد. ناپایداری جوی همراه با وزش باد مؤثر طی روز تا حدودی شرایط مناسب جهت پراکندگی آلاینده‌ها را فراهم می‌کند، هرچند با افزایش دما و حضور عوامل کافی جهت تولید آلاینده ازن در ساعات بعدازظهر بر غلظت این آلاینده افزوده خواهد شد و کیفیت هوا در برخی مناطق کاهش پیدا می‌کند.

کاهش نسبی تندی باد تا ساعات پایانی فردا (۱۵ تیر ماه) و افزایش ترافیک شامگاهی باعث افزایش غلظت ذرات معلق می‌شود بنابراین برقراری وضعیت نامطلوب در بیشتر مناطق پرتردد دور از انتظار نخواهد بود.

آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «دی‌اکسید نیتروژن» با میانگین ۸۷ بود و هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۸۱ و کیفیت هوا در محدوده قابل قبول است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات