تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

وضعیت FATF از زبان معاون حقوقی رئیس جمهوری

جنیدی از ارسال پاسخ‌های دولت به مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تصویب لوایح FATF در زمان مقرر خبر داد.

کد خبر: ۱۰۰۵۰۲
۱۴:۲۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۰

وضعیت FATF از زبان معاون حقوقی رئیس جمهوری

دیدارنیوز - لعیا جنیدی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با ضرورت بررسی موضوع FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: دولت تمام مقدمات لازم را جهت بررسی FATF برای مجمع فرستاده است. من شنیده ام که در مجمع گفتند به بعضی از سوالات پاسخ داده نشده یا دیر پاسخ داده شده است.

وی ادامه داد: از زمان ارسال سوالات که دهم اسفند بوده تا ده روز اول سال جاری پاسخ‌ها فرستاده شده است؛ اصلا قبلا هم  پاسخ‌ها فرستاده شده بود. الان مهم این نیست که فرض کنند زمان کافی برای بررسی این موارد نداشتند؛ چرا که خیلی زمان گذشته است. می توانستند زمان را تجدید کنند و همیشه فرصت برای تجدید جلسه بوده است.

وی با اشاره به ادامه پیگیری‌های شکایت ایران از آمریکا در دادگاه‌های بین‌المللی گفت: هر دو شکایت‌های ایران از آمریکا، ادامه دارد. دستور موقت بر اساس شکایت گرفته شده است. از زمان دستور موقت، منظم، معاونت حقوقی با همکاری وزارت خارجه لغو دستور را گزارش می‌کند.

جنیدی افزود: حتی ما معتقد هستیم این تغییری که در آیین دادرسی دیوان به وجود آمده که به طور کلی تصمیمی گرفته‌اند تا کمیته‌ای از قضات برای رصد اجرای دستور موقت‌ها وجود داشته باشند هم از جمله اقداماتی است که ایران پیگیری کرده است. علاوه بر آن جلسه صلاحیتی آن برگزار و رای به صلاحیت داده شده است. همه منتظر رسیدگی ماهوی هستیم. لوایح و مقدمات آماده سازی می شود و همه دستگاه‌های حقوقی دولت کمک می‌کنند و اطلاعات و مستندات را جمع می کنیم و در چهارچوب آن لوایح توجیحی و پاسخی به تحریم‌های آمریکا در حال انجام است.

وی همچنین خاطر شان کرد: درباره شکایت از رئیس جمهور بر طبق ماده 234 من توضیحاتی به مجلس داده‌ام. به نظر می رسد این ماده 234 آیین نامه داخلی، هماهنگی با قانون اساسی ندارد. چون قانون اساسی در سال 66 چهارچوب آیین نامه داخلی را مشخص کرده است. موضوع آیین نامه داخلی عبارت است از تعیین رئیس مجلس، تعیین هیئت رئیسه کمیسیون های مجلس ، دوره تصدی کمیسیون ها، امور مربوط به مذاکرات و انتظامات مجلس؛  بنابراین تنظیم روابط قوای سه گانه در چهارچوب قانون اساسی است  نه آیین نامه داخلی مجلس.

جنیدی گفت: این موارد را ما توضیح دادیم. علاوه بر این از نظر محتوا  خیلی از گزاراشات مستندی ندارد. ماده 234 همسو با قانون اساسی نیست. هم این دولت و هم دولت بعدی به این موضوع توجه خواهد داشت.


منبع: ایسنا
برچسب ها: لوایح FATF
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها