تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

مشعل: عربستان بازداشتی‌های فلسطین را آزاد کند

رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج از عربستان خواست بازداشت شدگان فلسطینی را آزاد و روابط با حماس را برقرار کند

کد خبر: ۹۹۰۵۷
۱۰:۵۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

مشعل: عربستان بازداشتی‌های فلسطین را آزاد کند

دیدارنیوز - به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج در مصاحبه تلویزیونی گفت: ما از عربستان می‌خواهیم بازداشت شدگان فلسطینی را آزاد و درهای روابط با حماس را باز کند و به نقش خود درباره حمایت از مسئله فلسطین بازگردد.

وی گفت: حماس خواهان جنگ و ویرانی نیست اما به وظیفه خود درباره حمایت از مردم فلسطین و مقدسات آن عمل می‌کند. جنگ اخیر غزه تجاوز را آغاز کرد. تجاوز به ساکنان قدس را آغاز کرد و به هشدارهای مقاومت و فرمانده آن محمد الضیف توجه نکرد. غزه در جنگ اخیر ثابت کرد که مرکز و قطب نمای آن قدس است. همچنین دروغ بودن ادعاهای برخی درباره قصد حماس برای ایجاد دولت کوچکی جدا از فلسطین و مسئله آن را ثابت کرد. نتایج نبرد شمشیر قدس بخشی از جنگ‌های ما با اشغالگران است.

وی از کشورهای عربی و رهبران آن خواست با افتخار به پیروزی‌های مقاومت بر رژیم صهیونیستی و مجبور کردن این رژیم به بازنگری استراتژیک در پروژه توسعه طلبانه خود نگاه کنند.

مشعل افزود: به اسرائیل امروز نگاه کنید بعد از اینکه کشورهای عربی را اشغال می‌کرد اکنون شاهد حملاتی در تل‌آویو است. مردم جهان عربی و اسلامی در دفاع از قدس و غزه به میدان آمدند. این بیانگر حمایت آزادگان جهان از مردم ما است. جنگ‌ها در نتیجه برخورد متجاوزانه اشغالگران و شهرک سازی و تجاوز به قدس و مقدسات و محاصره غزه که هر روز باعث کشته شدن ده‌ها تن می‌شود، بر ما تحمیل شد.

وی درباره عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت: تمام کشورهایی که روی طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا حساب باز کردند به دلیل ارزیابی نادرستی که از صلابت موضع فلسطین داشتند، باختند. اسرائیل یک دولت سرکش طغیانگر است که به کشورهای عربی هیچ چیزی جز ضرر و تعدی به منافع حیاتی نمی‌دهد. اسرائیل خطری علیه امت است و کسی که فکر می‌کند اسرائیل بخشی از راهکار و هم پیمان ماست در اشتباه است. جنگ اخیر غزه ثابت کرد اسرائیل دشمن واقعی است.

مشعل گفت: مذاکرات آتش بس در غزه همچنان ادامه دارد و تا زمانی که شاهد اشغال و محاصره هستیم جنگ وجود دارد. در سایه لجبازی اسرائیل هیچ پیشرفتی در پرونده تبادل اسرا صورت نگرفت. مقاومت فلسطین می‌داند چگونه اسرایش را آزاد کند. مقاومت بر آزادی اسرا اصرار دارد. هرگونه اطلاعاتی درباره سربازان اسرائیلی تنها از طریق مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل با میانجیگری مصر ممکن است. مقاومت می‌داند چه چیزی در اختیار دارد و چگونه اسرائیل را مجبور به آزادی اسرا کند همانطور که قبلا در معامله "وفاداری به آزادگان" این کار را کرد.

وی گفت: حماس همواره از نظر فکری عضو اخوان المسلمین بوده و هست اما ما یک جنبش فلسطینی مستقل هستیم. مسئله ما مقاومت در برابر اشغالگری است. بسیاری از ما حمایت کردند.حمایت این کشورها بر استقلال تصمیم گیری‌های ما هیچ تأثیری ندارد. حماس از هیچ روابطی که به نفع مردم فلسطین باشد کوتاه نمی‌آید. حماس تجاوز به کشورهای عربی و اسلامی را نمی‌پذیرد و در امور داخلی آن‌ها مداخله نمی‌کند.

مشعل تأکید کرد: مردم فلسطین در برابر معامله قرن ترامپ و پروژه‌های دیگر ایستادند و با پایداری و مقاومت و وحدت خود آن را به شکست کشاندند.

وی تأکید کرد: اسرائیل نقش شناخته شده‌ای در بحران سد النهضه و ایجاد کانال آبی به جای کانال سوئز با هدف ضرر زدن به مصر و امنیت ملی عربی دارد. این امت باید بداند که اسرائیل خطر واقعی برای آن است درحالی که مقاومت در قلب این امت باقی خواهد ماند.

مشعل ابراز امیدواری کرد که سوریه از بحران خارج شود و ثبات خود را بازیابد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور