تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

۸.۸ میلیون دوز واکسن داریم/ واکسیناسیون سرعت می‌گیرد

رئیس سازمان غذا و دارو، از روند واکسیناسیون با استفاده از واکسن‌های تولید داخل خبر داد.

کد خبر: ۹۸۱۸۸
۱۲:۴۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۰

شانه ساز  واکسیناسیون سرعت می‌گیرد

دیدارنیوز ـ محمدرضا شانه ساز، در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، با اشاره به تقاضا‌های جهانی برای واکسن ایرانی گفت: پیش از انجام واکسیناسیون کامل در کشور هیچ گونه صادراتی نخواهیم داشت.

وی افزود: همه پلتفرم‌های تولید واکسن‌های کرونا در دنیا در کشور وجود دارد و در چند ماه آینده نیاز داخلی به واکسن رفع و آماده صادرات می‌شویم.

اجتماعی و اقتصادی


بیشتر بخوانید: قیمت واکسن‌های مشهور کرونا در دنیا


شانه ساز گفت: تکیه اصلی ما به تولید داخلی است، زیرا میزان تولید واکسن در دنیا و رقابتی که در این زمینه در عرصه بین المللی وجود دارد به ما نشان داد نمی‌توانیم به واکسن‌های خارجی اتکا کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: اکنون یک میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن تولید داخل آماده تحویل به وزارت بهداشت است و تا پایان تیر سه تا چهار میلیون و تا شهریور ۱۰ میلیون دوز واکسن داخلی در ماه تولید می‌شود.

وی گفت: البته با همه مشکلات از واردات واکسن نیز غافل نیستیم.

شانه ساز افزود: اکنون حدود هشت میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن داریم و دوز دوم را به کسانی که دوز اول واکسن را دریافت کرده اند، تزریق می‌کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در این ماه سرعت واکسیناسیون بسیار بهتر می‌شود.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها