تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

هشدار هواشناسی نسبت به وقوع رگبار بهاری در بیشتر استان‌ها

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در بیشتر استان‌های کشور و افزایش ارتفاع موج در دریای عمان و دریای خزر هشدار داد.

کد خبر: ۹۲۵۰۵
۱۵:۱۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰

بارش بهاری

دیدارنیوز - سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: وقوع رگبار و رعد و برق، گاهی وزش باد شدید موقتی، گاهی همراه با گرد و خاک و با احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد امروز (۲ خرداد ماه) برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، لرستان، نیمه شرقی کرمانشاه، همدان، زنجان، قزوین، مرکزی، البرز، قم، تهران، اصفهان، شمال و غرب سمنان، چهارمحال و بختیاری، شمال فارس، غرب یزد، ارتفاعات کرمان و ایلام، فردا (۳ خردادماه) برای استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، زنجان، شمال سمنان، شمال تهران، شمال سمنان، دامنه و ارتفاعات در البرز و مازندران پیش‌بینی می‌شود.

حاکمیت این شرایط جوی سه‌شنبه (۴ خردادماه) در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کرمانشاه، کردستان، نیمه شمالی خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، نیمه غربی اصفهان، لرستان، همدان، مرکزی، قم، زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال سمنان، گیلان، مازندران، دامنه و ارتفاعات در گلستان و کرمان و چهارشنبه (۵ خردادماه) در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، شمال آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، قم، تهران، البرز، سمنان، شمال یزد، غرب خراسان رضوی، گیلان، مازندران و گلستان دور از انتظار نیست.

احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال برخورد صاعقه، و احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب مسیل‌ها و رودخانه‌ها پیش‌بینی و نسبت به اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در چرای دام‌ها در مراتع مرتفع و تقویت سازه‌های موقتی توصیه می‌شود.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ دیگری با اشاره به افزایش میزان سرعت باد در دریا آورده است: از اوایل وقت دوشنبه (۳ خردادماه) تا اوایل وقت سه‌شنبه (۴ خردادماه) افزایش ارتفاع موج در مناطق ساحلی تا ۱.۵ متر و دور از ساحل گیلان، مازندران، گلستان تا ۲.۵ متر پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی احتمال غرق شدن شناگران و قایق‌های کوچک و احتمال آسیب دیدن شناور‌های سبک، قفس‌ها و تور‌های صیادی وجود دارد و سازمان هواشناسی نسبت به ممنوعیت شنا، محدودیت تردد قایق‌های کوچک و شناور‌های سبک و سنگین صیادی و رعایت احتیاط در صنایع فراساحلی توصیه می‌کند.

در ادامه این هشدار آمده است: از امروز (۲ خردادماه) تا سه‌شنبه (۴ خردادماه) افزایش ارتفاع موج دو متر در ساحل و تا سه متر دور از ساحل برای شرق دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل سیستان و بلوچستان پیش‌بینی می‌شود.

احتمال غرق شدن شناگران و قایق‌های کوچک و احتمال آسیب دیدن شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین و تور‌های ماهیگیری دور از انتظار نیست و توصیه می‌شود احتیاط در شنا در سواحل، محدودیت تردد قایق‌های کوچک و شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین صیادی و رعایت احتیاط در صنایع فراساحلی مد نظر قرار گیرد.

به گزارش ایسنا هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان