تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

تداوم رگبار باران در ۲۳ استان کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تداوم رگبار و رعد و برق در ۲۳ استان کشور طی امروز (۳ خرداد) خبر داد.

کد خبر: ۹۲۵۷۲
۱۰:۴۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰

تداوم رگبار باران

دیدارنیوز: صادق ضیاییان اظهارکرد: امروز (۳ خرداد) در مناطقی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات اردبیل، گیلان، مازندران، کردستان، کرمانشاه، ایلام، زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، سمنان، اصفهان، شمال فارس، یزد، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات کرمان، ارتفاعات خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی رگبار پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت به‌ویژه طی ساعات بعد ازظهر و اوایل شب پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی فردا (۴ خرداد) نیز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، همدان، مرکزی، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، گیلان، مازندران، شمال فارس، یزد، کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان به‌ویژه طی ساعات بعد ازظهر و اوایل شب رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد بارش تگرگ خواهیم داشت.

ضیاییان در ادامه افزود: طی روز چهارشنبه (۵ خرداد) نیز بارش در شمال غرب، غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق، شرق، دامنه‌های جنوبی زاگرس و بخشی از جنوب شرق کشور و طی روز پنجشنبه (۶ خرداد) در مناطقی از شمال غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و شرقی، شرق و شمال شرق کشور ادامه دارد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه طی روز جمعه (۷ خرداد) در ارتفاعات البرز، بخش‌های شمالی، شمال غرب و شمال شرق بارش پراکنده خواهیم داشت، گفت: طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۴ و ۵ خرداد) بارش در شمال غرب، سواحل دریای خزر و دامنه‌های جنوبی البرز شدت بیشتری دارد.

وی با اشاره به اینکه از امروز تا پنجشنبه (۳ تا ۶ خرداد) به‌تدریج در شمال غرب و سواحل دریای خزر دمای هوا بین ۸ تا ۱۲ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد، اظهار کرد: از امروز تا پنجشنبه نیز دریای خزر مواج است همچنین طی روز چهارشنبه (۵ خرداد) خلیج فارس و طی روز‌های پنجشنبه و جمعه (۶ و ۷ خرداد) شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۴ خرداد) کمی ابری، در بعد ازظهر افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید و با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و طی روز چهارشنبه (۵ خرداد) نیز نیمه ابری، در بعضی ساعات افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد و با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بارش باران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان