تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

جلودارزاده: باید با حضور نظامیان در انتخابات برخورد می‌شد

نماینده تهران در مجلس دهم گفت: متأسفانه امروز نیروهای نظامی مانند احزاب در حال فعالیت انتخاباتی هستند اما باید با حضور نظامیان در انتخابات برخورد می‌شد.

کد خبر: ۹۰۶۹۱
۱۲:۵۸ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰

جلودارزاده:

دیدارنیوز - سهیلا جلودارزاده در خصوص فضای انتخاباتی کشور، اظهار کرد:  شورای نگهبان اشخاصی که کمی امید در مردم ایجاد می‌کنند را رد صلاحیت می‌کند.

وی افزود: ناامیدی ناشی از این است که ملت احساس بن‌بست کنند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب بیان کرد: گاهی من به عنوان گروهی که قصد به دست گرفتن قدرت را دارم، فکر می‌کنم اگر مخالفان را ساکت و حذف کنم می‌توانم به ایده‌های خود دست یابم در صورتی که تاریخ و آموزه‌های دینی ما ثابت می‌کند که با مردم داری می‌توان حکومت کرد.

جلودارزاده گفت: ساکت کردن کارگران باعث بقا یک نظام نمی‌شود بلکه احقاق حقوق آنها موجب ابقا و ثبات نظام می‌شود. امروز یک قدم در جهت افزایش حقوق بازنشستگان برداشته شده و همین موضوع موجب شده زخم‌هایشان التیام یابد.

وی با بیان اینکه امید را عدالت ایجاد می‌کند، افزود: اگر عدل و همدلی در میان نهادها وجود داشته باشد، شاهد افزایش امید در بین مردم خواهیم بود.

نماینده تهران در مجلس دهم به حضور نظامیان در عرصه انتخابات اشاره کرد و گفت: از ابتدای انقلاب، گروهی از نظامیان که افرادی دلسوز و قوی بودند که قصد نقش آفرینی در سرنوشت کشور را داشتند. امام خمینی فرمودند اشخاص نظامی در سیاست دخالت نکنند که حرف کاملاً به جایی بوده است. بعد از جنگ زمانی که مسیر به قدرت رسیدن افراد تغییر کرد، باید کسانی که انگیزه و استعداد سیاسی داشتند، در احزاب جمع می‌شدند. امروز این افراد قصد فعالیت در عرصه نظامی و سیاسی را دارند که این راه‌، راهی اصولی نیست. 

جلودارزاده در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه امروز نیروهای نظامی مانند احزاب فعالیت می‌کنند که باید با حضور نظامیان در انتخابات برخورد می‌شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
0
0
چرا عزیزم چطور اقای دکترمحمود می تواند باشد نظامی نمی تواند باشد ضمن اینکه خود محمود نظامیان راوارد سیاست کرد واز ان موقع انها امور کشورنددردست دارند خود دکتر حسن فرمایش کردن ولا ،مگرغیراینه، عزیزم جوش نزن که دیر شده
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر