تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هشدار پلیس درمورد سایت جعلی «صبا تأمین»

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا در مورد کلاهبرداری مجرمان سایبری از طریق طراحی جعلی سایت «صبا تأمین» هشدار داد.

کد خبر: ۹۰۴۶۳
۱۰:۴۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

هشدار پلیس سایت جعلی صبا تأمین

دیدارنیوز ـ به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مصطفی نوروزی در تشریح این خبر گفت: با مرجوعه‌های قضائی واصله به پلیس فتا مبنی بر اینکه فردی با طراحی سایت جعلی «صبا تأمین» با اغفال شهروندان، از آن‌ها مبالغی را اخذ کرده، پرونده اولیه با هماهنگی مقام قضائی تشکیل شد و با ثبت اظهارات شاکیان، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه طبق اظهارات شاکیان تاکنون مبلغ ۱۸ میلیارد و ۷۰۹ میلیون ریال از قربانیان کلاهبرداری شده، افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که وجوه به حساب فردی با هویت معلوم ساکن میناب واریز شده که با پیگیری‌های به موقع کارآگاهان سایبری، مبلغ بیش از ۱۲ میلیارد و ۸۶ میلیون ریال در حساب‌های مجرمان مسدود شد.

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا ادامه داد: با اقدامات تخصصی صورت گرفته و انجام استعلامات لازم، متهم مورد شناسایی قرار گرفت و سرانجام در شهرستان بندرعباس دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

نوروزی گفت: برابر آخرین بررسی‌های صورت گرفته در مجموع بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال از طریق سایت مذکور کلاهبرداری صورت گرفته است. مال باختگان با تصور اینکه اطلاعات کارت بانکی خود را در سایت رسمی و معتبر ثبت می‌کنند، بدون توجه به آدرس سایت طراحی شده اقدام به واریز مبالغی در این سایت می‌کردند، اما سایت مذکور شبیه سازی شده سایت اصلی بوده و افراد بدون توجه به این موضوع در دام کلاهبرداران اینترنتی افتادند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: کاربران در صورت مشکوک شدن به صفحات جعلی، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir لینک‌های مرکز فوریت‌های سایبری با ما در میان گذاشته و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: پلیس فتا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها