تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان عنوان کرد

ورود کشتی‌هایی از مبداء هند به بندر امام

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: کشتی‌هایی از مبداء هند بعضا وارد بندر امام خمینی (ره) می‌شوند که اقدامات و دستورالعمل‌های خاص بهداشتی در خصوص همه آن‌ها انجام می‌شود.

کد خبر: ۸۸۴۸۰
۱۰:۲۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

ورود کشتی‌هایی از مبداء هند

دیدارنیوز ـ عادل دریس در خصوص تمهیدات اندیشیده‌شده برای کنترل بنادر و مرز‌های دریایی خوزستان در خصوص ورود کشتی‌های هندی اظهار کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذشده، قرار است همه کشتی‌هایی که از مبادی بنادر هند به بندر امام وارد می‌شوند، شناسایی و رصد شوند.

وی افزود: به این منظور، زمان ورود و پهلوگیری کشتی‌های از مبدا هند، به مرکز پاس کشتی‌ها اعلام خواهد شد تا کار قرنطینه و سایر تمهیدات لازم در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای این کشتی‌ها و خدمه‌شان اجرایی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: به راهنما و کلیه نفراتی که با کشتی‌های از مبداء هند در ارتباط کاری هستند نیز هشدار‌های بهداشتی ارائه خواهد شد که این اقدام با توجه به شیوع کرونای هندی و به منظور جلوگیری از ورود این گونه ویروس، در بندر امام خمینی (ره) خوزستان اجرایی خواهد شد.

دریس در خصوص نحوه ورود کشتی‌های هندی به بنادر خوزستان افزود: کشتی‌هایی از مبداء هند بعضا وارد بندر امام خمینی (ره) می‌شوند که اقدامات و دستورالعمل‌های خاص بهداشتی در خصوص همه آن‌ها انجام می‌شود.

وی گفت: اقدامات تکمیلی مرکز بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) نیز در این زمینه اعمال می‌شود تا شاهد مشکل خاصی در بحث شیوع کرونای هندی در بنادر استان خوزستان نباشیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان تصریح کرد: کنترل وضعیت تندرستی خدمه کشتی‌های ورودی، نظارت بر تردد خدمه کشتی ورودی به خارج از کشتی و کنترل تردد کارگران تخلیه و بارگیری روی عرشه کشتی ورودی از جمله اقداماتی است که از لحظه ورود کشتی تا پهلوگیری آن در بنادر استان خوزستان انجام می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بندر امام خمینی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر