تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
شکست رئال مادرید و ادامه روزهای بد

پپ، ژابی را به لبه پرتگاه برد

در نبرد جذاب رئال مادرید و منچسترسیتی در ورزشگاه برنابئو، تیم ژابی آلونسو بازهم باخت و حالا فشارها روی سرمربی اسپانیایی کهکشانی‌ها به شدت اوج گرفته است. آیا پپ گواردیولا، ژابی را در آستانه اخراج قرار داد یا مادرید همچنان به مربی‌اش فرصت می‌دهد؟

کد خبر: ۱۹۲۷۹۳
۱۰:۴۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۴

پپ، ژابی را به لبه پرتگاه برد

دیدارنیوز: در شب شکست رئال مادرید برابر سیتی، آرسنال سومین تیم انگلیسی تاریخ شد که یک فصل لیگ قهرمانان را با ۶ برد متوالی آغاز می‌کند.

هفته ششم رقابت‌های فصل ۲۶-۲۰۲۵ لیگ قهرمانان اروپا با برگزاری ۷ مسابقه به شکل همزمان پایان یافت که طی آن منچستر‌سیتی، آرسنال و یوونتوس مقابل رقبا به برتری رسیدند. 

رئال مادرید یک - منچسترسیتی ۲

آرسنال ۳ - بروخه صفر

یوونتوس ۲ - پافوس صفر

دورتموند ۲- بودوگلیمت ۲

بنفیکا ۲ - ناپولی صفر

لورکوزن ۲ - نیوکاسل ۲

اتلتیک بیلبائو صفر - پاریس صفر

در حال حاضر آرسنال با ۱۸ امتیاز کامل در صدر جدول رده‌بندی رقابت‌های فصل ۲۶-۲۰۲۵ لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفته و تیم‌های بایرن مونیخ، پاریس، منچسترسیتی، آتالانتا، اینتر، رئال مادرید و اتلتیکومادرید در جایگاه‌های صعود مستقیم به مرحله یک‌هشتم نهایی قرار دارند. در پایان این مرحله تیم‌های اول تا هشتم جدول مستقیماً راهی مرحله یک هشتم نهایی می‌شوند و ۱۶ تیم بعدی بخت خود برای صعود را در مرحله پلی‌آف آزمایش می‌کنند.

پپ، ژابی را به لبه پرتگاه برد

منچسترسیتی با یک گل عقب افتاد، اما توانست به بازی برگردد و یک پیروزی باشکوه. را در خانه رئال مادرید، قهرمان همیشگی این جام، به دست آورد. این نتیجه باعث شد جایگاه ژابی آلونسو، سرمربی تیم لالیگایی، برای حفظ شغلش به شدت متزلزل شود.

آلونسو پس از نتایج ضعیف در لیگ و گزارش‌هایی مبنی بر تضاد با بازیکنانش، زیر فشار شدیدی قرار دارد و حالا با ناکامی در حفظ برتری زودهنگام تیمش، این فشار‌ها بیش‌تر هم خواهد شد.

پپ، ژابی را به لبه پرتگاه برد

میزبان ضربه بزرگی خورد، چون کیلیان امباپه، بهترین گلزن تیم تنها شرایط نشستن روی نیمکت را داشت و کاپیتان تیم ملی فرانسه اصلا به میدان نرفت.

منچسترسیتی در آستانه شروعی کابوس‌وار بود. ماتئوس نونس در ۲ دقیقه ابتدایی وینیسیوس جونیور را سرنگون کرد و داور نقطه پنالتی را نشان داد، اما پس از مشورت با کمک داور ویدئویی، تصمیم تغییر کرد و یک ضربه آزاد در لبه محوطه جریمه اعلام شد.

فدریکو والورده نزدیک بود آن موقعیت را تبدیل به گل کند، اما شوت محکم او با برخورد به مدافعان و با اختلاف کمی به بیرون رفت. کمی بعد هم وینیسیوس سرحال توپ را در تیر دورتر با ضربه‌ای چیپ به بیرون زد.

پپ، ژابی را به لبه پرتگاه برد

به نظر می‌رسید منچسترسیتی طوفان اولیه را پشت سر گذاشته و مالکیت توپ را در کنترل دارد، اما روی یک ضدحمله غافلگیر شد. رودریگو پاس عرضی جود بلینگام را کنترل کرد و اولین گل خود از ماه ژانویه را با شوتی محکم به تور چسباند.

پپ، ژابی را به لبه پرتگاه برد

با این حال، منچسترسیتی تنها ۷ دقیقه عقب ماند و با اولین موقعیت جدی خود، گل زد نیکو اورایلی، مدافع چپ آکادمی، توپی را که تیبو کورتوا پس از ضربه سر یوشکو گواردیول به منطقه خطر برگردانده بود از فاصله نزدیک وارد دروازه کرد.

پپ، ژابی را به لبه پرتگاه برد

تیم انگلیسی در آستانه پایان نیمه اول و به لطف پنالتی ارلینگ هالند، ورق را برگرداند. آنتونیو رودیگر، مهاجم حریف را در محوطه جریمه سرنگون کرد. هالند پشت توپ ایستاد. آنها می‌توانستند اختلاف را بیش‌تر کنند، اما کورتوا با واکنشی خیره‌کننده مانع از گلزنی دوباره ستاره نروژی شد.

نونی مادوئکه ۲ بار گلزنی کرد تا آرسنال با پیروزی مقابل کلوب بروژ، رکورد صددرصد برد خود در لیگ قهرمانان اروپا را حفظ و صعود مستقیم به مرحله حذفی را تقریباً قطعی کند.

میکل آرتتا نسبت به تیم بازی روز شنبه مقابل استون‌ویلا، ۵ تغییر ایجاد کرد و نونی مادوئکه، یکی از همان بازیکنان جدید، با یک ضربه تماشایی گل اول را زد.

این بال انگلیسی پس از عبور از یک مدافع، شوتی از فاصله ۱۸ متری روانه دروازه کرد که با برخورد به تیر افقی گل شد.

پپ، ژابی را به لبه پرتگاه برد

کلوب بروژ درست پیش از استراحت بین ۲ نیمه، خط دفاعی تغییر یافته آرسنال را لرزاند، اما داوید رایا با مهار‌های هوشمندانه مقابل ضربات کریستوس زولیس و الکساندر استانکوویچ، برتری توپچی‌ها را حفظ کرد.

تنها ۲ دقیقه پس از شروع نیمه دوم، مادوئکه روی ارسال عالی مارتین زوبیمندی با ضربه سر دومین گل خود را به ثمر رساند. در دقیقه ۵۶ گابریل مارتینلی با یک ضربه کات‌دار زیبا گل سوم را زد تا خیال آرسنال از یک پایان راحت راحت شود.

نکات مثبت دیگری هم برای توپچی‌ها وجود داشت. گابریل ژسوس پس از ۳۴۲ روز دوری به دلیل مصدومیت رباط صلیبی، اولین بازی خود را انجام داد و مارلی سالمون ۱۶ ساله برای نخستین بار در تیم اصلی به میدان رفت.

ژسوس حتی تا آستانه یک بازگشت رویایی پیش رفت، اما ضربه او از لبه محوطه جریمه در اواخر بازی به تیر دروازه خورد.

این پیروزی امتیازات آرسنال را به عدد ۱۸ رساند؛ ۲ امتیاز بیشتر از حد نصاب فصل گذشته برای قرار گرفتن در جمع ۸ تیم برتر. این یعنی آنها احتمالاً از بازی‌های پلی‌آف ماه فوریه معاف می‌شوند و می‌توانند خود را برای مرحله یک‌هشتم نهایی آماده کنند.

یوونتوس لوچانو اسپالتی ۶۷ دقیقه در خانه پشت در‌های بسته دروازه پافوس قبرس منتظر نشست، اما در پایان با گل‌های وستون مک‌کنی و جاناتان دیوید، مهاجم نوک کانادایی به پیروزی رسید. کنان ییلدیز تنها بازیکن سری‌آ در فصل جاری به شمار می‌رود که در تمام رقابت‌ها به ۶ گل و ۶ پاس رسیده است.

ناپولی برای نخستین بار در تمام دوران حضور خود در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا ۵ مسابقه خارج از خانه متوالی را با شکست پشت سر گذاشت. 

دورتموند در خانه ۲ بار با گل‌های یولیان برانت پیش افتاد، اما بودوگلیمت نروژ هر ۲ بار به بازی برگشت و در نهایت در خانه زنبور‌ها به تساوی رسید.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر