تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
وزیر علوم خبر داد

امتحانات مجازی برگزار می‌شود/ ابلاغ دستورالعمل هزینه چاپ مقالات

وزیر علوم با اشاره به تعطیلی واحد‌های عملی، درباره امتحانات پایان ترم نیز گفت: فعلا با این وضع پیش‌بینی می‌شود امتحانات مانند ترم قبل به‌صورت مجازی برگزار شود.

کد خبر: ۸۷۵۸۱
۰۸:۴۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

وزیر علوم برگزاری مجازی امتحانات

دیدارنیوز ـ منصور غلامی درباره وضعیت دانشگاه‌ها در دو هفته اخیر با توجه به شرایط بحرانی کرونا گفت: با توجه به پیک شدید کرونا و با نظر ستاد مدیریت کرونا، دانشگاه‌ها را در شرایط سخت‌تری قرار دادیم، حضور دانشجویان، کارمندان و اساتید محدودتر شده است.

وی ادامه داد: تا شرایط برای حضور مساعد نشود، قاعدتاً این وضعیت ادامه می‌یابد، قبل از خیز جدید کرونا برخی دانشگاه‌ها به تعدادی از دانشجویان بر اساس ضرورت اجازه حضور داده بودند که در این دو هفته به‌سختی محدود شدند.

وزیر علوم با بیان اینکه واحد‌های عملی نیز تعطیل شده است، درباره امتحانات پایان ترم گفت: فعلاً با این وضع پیش‌بینی می‌شود امتحانات مانند ترم قبل به‌صورت مجازی برگزار شود.

وی درباره اینکه آیا در شهر‌های زرد و آبی هم امتحانات مجازی برگزار خواهد شد گفت: تا آخر ترم که از پانزده خرداد به بعد می‌شود اگر به شرایط زرد و آبی برگردیم آن‌وقت دانشگاه‌ها این اختیار را در این خصوص تصمیم گیری کنند.

وی درباره اعتراض دانشجویان دکتری راجع‌به هزینه‌های گزافی که برای چاپ مجلات علمی از آن‌ها دریافت می‌شود گفت: یک دستورالعملی امروز تصویب و امضا کردیم که روز‌های آینده به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود، بر اساس این دستورالعمل مبالغ و دریافت هزینه‌های بررسی و چاپ مقالات در مجلات داخلی مشخص شده است.

وزیر علوم افزود: چاپ مقلات در مجلات داخلی دو هزینه دارد یک حق الزحمه مربوط به هزینه‌ای است که دانشگاه‌ها به داوران و انجمن‌های علمی که دارای مجلات علمی هستند پرداخت می‌کنند و بخشی هم مربوط به هزینه‌های چاپ است.

وی ادامه داد: اگر کسی خارج از این دستورالعمل هزینه دریافت کند، تخلف کرده و قابل پیگیری است، اما اگر کسی خود به مجله پول داده و خواستار این است که مقاله وی چاپ شود، تخلف وی حقوقی بوده و از جنبه دیگر قابل پیگیری است.

غلامی افزود: سه سال است که روش صدور مجوز برای مجلات علمی تغییر کرده است و اکنون هر انجمن علمی و نهاد علمی مرتبط می‌توانند مجله علمی راه اندازی کرده و بعد از چاپ سه شماره از مجله برای اعتبار بخشی آن اقدام کنند. در مجموع می‌توانند با شرایط اولیه برای راه اندازی مجلات علمی اقدام کرده و سپس اعتبار آن را اخذ کنند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين