تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شریعتمداری با اشاره به طرح جوانی جمعیت:

با محدود کردن غربالگری ژنتیک مخالف ایم/استمداد فوری از شورای نگهبان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت که با تصویب آن بخش از "طرح جوانی جمعیت" مجلس شورای اسلامی که محدود کردن غربالگری ژنتیک را در پی دارد مخالفیم.

کد خبر: ۸۷۳۵۰
۱۴:۲۹ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰

شریعتمداری غربالگری جنین

دیدارنیوز ـ محمد شریعتمداری در صفحه شخصی اش در توییتر نوشت: با تصویب آن بخش از "طرح جوانی جمعیت" مجلس شورای اسلامی که محدود کردن ‎غربالگری ژنتیک را در پی دارد مخالفیم. اعتراض خود را بر مبنای نظرات سازمان بهزیستی برای استمداد فوری از شورای نگهبان به آن شورا فرستادیم.

وی افزود: با انجام این غربالگری تاکنون از تولد۷۳۰۰نوزاد دارای معلولیت جلوگیری شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در یک پیام ویدئویی اضافه کرد که مهمترین تصمیم در این زمینه‌ها حتی در حوزه معلولیت از کار انداختن ماشین تولید آسیب است. آسیب‌های اجتماعی، چون اعتیاد علت‌های موجده‌ای دارند که باید آن‌ها را از بین برد و اگر این اتفاق نیفتد مجددا آن ماشین شروع به تولید آسیب می‌کند.

شریعتمداری ادامه داد: سیاست‌های اقتصادی باید سیاست‌های عدالت محوری باشد که فقیر تولید نکند. مثلا در حوزه غربالگری ۵۰ درصد معلولیت‌های ما معلولیت‌های ناشی از ژنتیک است و اگر غربالگری‌های ژنتیکی را باب کنیم می‌توانیم از ۵۰ درصد معلولیت‌ها جلوگیری کنیم. در همین دو سال و اندی اخیر غربالگری‌ها را در بهزیستی با کمک وزارت بهداشت بسیار جدی گرفته‌ایم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: غربالگری جنین
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين