تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

همکاری حوزه و آموزش و پرورش با هدف ارتقای سطح تربیت در مدارس

استمرار همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش با هدف آشنایی بیشتر دانش آموزان با مهارت‌های زندگی انجام می‌گیرد.

کد خبر: ۸۵۲۹
۱۱:۲۷ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استانهای کشور، ترویج گفتمان همکاری‌ها و پرهیز از موازی کاری‌ها از اولویت‌های ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش، مطرح شد.

 
سیدمجتبی ملکی با گرامیداشت هفته دولت و یادوخاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: در جلسات مشترکی که با وزیر آموزش و پرورش داشتیم ازما خواستند تا قبل از اعمال و ابلاغ برنامه‌ها اهتمام ویژهای در چگونگی اجرای برنامه‌ها شود و در حوزه تلاش شده است تا به شکل عملیاتی و اجرایی به این خواسته وزیر پایبند باشیم و برنامه‌ها طوری تدوین و طراحی شود که بتوان به شکلی مطلوب در مدارس  اقدام و اجرا هم شوند.

وی افزود:  امروز در جامعه در شرایطی هستیم که دغدغه اصلی خانواده ها، تعلیم وتربیت فرزندان است و علاوه بر آموزش دانش، مهارت آموزی برای آنان بسیارمهم است و در این راستا باید از  وزیر آموزش و پرورش تشکر کنم که ۲ساعت از برنامه درسی مدارس را به فعالیت‌ها ی پرورشی  اختصاص داده و استفاده از ظرفیتهای حوزه ها و حوزویها را مدنظر قرار داد و امیدواریم با نگاه مثبتی که وزیر به این ستاد دارد ، همکاری‌ها  استمرار پیدا کند تا دانش آموزان با مهارت‌های زندگی آشنا شوند.

دبیر ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه  در حوزه علمیه فعالیتهای فاخری برای همکاری با آموزش و پرورش تدوین شده است، گفت: برای تحقق برنامه های مشترک تربیتی ، ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش شکل گرفته است که به جد پیگیر اجرایی شدن برنامه‌ها و مطالبات خانواده‌ها و دانش آموزان در امور تربیت و مهارتی هستیم.

ملکی با اشاره به هدف این همکاریها خاطر نشان کرد: مهمترین هدف ستاد، ارتقای کارآمدی آموزش و پرورش  در دست یابی به ساحت های تربیتی  سند تحول بنیادین است و بر این اساس با توجه به سند تحول بنیادین،اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و نقشه جامع علمی کشور و سایر اسنادبالادستی ، وظایف  و برنامه هایی طراحی و در حال اجرا است که در استان‌ها کمیته همکاری استان‌ها را با حضور  ائمه جماعت و نمایندگان ولی فقیه داریم و فعالیت‌هایی در نظر گرفته شده است وشناسایی ظرفیتها ، سیاستگذاری و برنامه ریزی جهت تعامل با سایر دستگاه‌ها و ارزیابی و نظارت بر حسن اجرای برنامه ها از جمله فعالیت ها و اقدامات کمیته های استانی است.

وی با اشاره به عدم ورود به امور دارای متولی خاص در آموزش و پرورش اظهار کرد: ترویج گفتمان همکاری‌ها و  پرهیز از موازی کاریها از اولویتهای ستاد است و با همکاری معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نگاه تکمیلی و تعاملی به امور تربیتی   دانش آموزان داریم و  تنوع برنامهها با رصد فرصتهای تربیتی را سرلوحه کار قراردادهایم و  برنامهریزی بر اساس واقعیات مبتنی بر آرمانها و پرهیز از نگاه حزبی و جناحی را پیگیر هستیم.

ملکی در ادامه گفت: در ستاد همکاریها برنامهها و اولویتهایی در نظر گرفته شده است که میتوان به پژوهش در حوزه همکاری ها، همکاری در ایجاد و توسعه مدارس علوم و معارف اسلامی، اعزام مبلغان با تجربه به مدارس، تامین و استقرار روحانی در مدارس، برگزاری نشستهای تخصصی و کرسی های آزاد اندیشی، بازدید دانش آموزان از نظام آموزش مدارس علمیه، جذب و بکارگیری طلاب در قالب نظام وظیفه عمومی، توانمندسازی طلاب شاغل در آموزش و پرورش،  نظارت و بهسازی فعالیتها و... اشاره کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، دبیر ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به دستاوردهای ستاد تصریح کرد:  تببین رسالت و کارکردهای متقابل حوزه آموزش و پرورش، راهبری کلان اجرای برنامه، برگزاری کارگاههای آموزشی، تدوین و ابلاغ برنامههای سالانه ، ارزیابی فعالیتهای استانی، نیازسنجی برنامهها واشاعه و گفتمان سازی اهتمام به تشکیل مستمر جلسات و ... از دستاوردهای ستاد همکاری ها است و امیدواریم با استمرار همکاریها و برنامه ها در  سال تحصیلی آینده دستاوردهای بیشتری داشته باشیم.


ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها