تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

میرسلیم: نحوه انعکاس اخبار مقامات رسمی نامزد احتمالی انتخابات تعیین شود

یک عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما خواستار این شد که حدود و نحوۀ انعکاس اخبار فعالیتهای برخی مقامات رسمی که نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری هستند، تعیین شود.

کد خبر: ۸۵۱۵۲
۱۶:۳۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰

میرسلیم: نحوه انعکاس اخبار مقامات رسمی نامزد احتمالی انتخابات تعیین شود

دیدارنیوز - در نامه سید مصطفی میرسلیم خطاب به علی عسگری که در اختیار ایسنا قرار گرفته، آمده است:
«باسمه تعالی
جناب آقای دکتر عبدالعلی علی عسگری
رئیس محترم سازمان صدا و سیما
با سلام  و با تبریک اعیاد شعبان معظم و سال نو،

حساسیت انتخابات ریاست جمهوری آینده و اهمیت مشارکت هرچه بیشتر مردم ایجاب می کند که صدا و سیما وظائف خود را در نهایت دقت و با مراعات عدم جانبداری عملی از نامزدهای احتمالی و قطعی، ایفا نماید.

در بند سوم سیاستهای کلی انتخابات، ابلاغی در تاریخ ۲۴ مهر ماه ۱۳۹۵، بصراحت آمده است:

بهره‌مندی داوطلبان در تبلیغات انتخاباتی با تقسیم برابر متناسب با امکانات در هر انتخابات حسب مورد از صدا و سیما و فضای مجازی و دیگر رسانه‌ها و امکانات دولتی و عمومی کشور.

برخی از نامزدهای احتمالی در حال حاضر دارای سمت رسمی در حکومت اند و امکانات بسیار مهمی برای اجرای تکالیفشان در اختیار دارند و می توانند از آن امکانات استفادۀ دو منظوره بکنند: هم به پیشبرد اهداف حکومتی خود بپردازند و هم با انتشار اخبار و اطلاعات آن، راهی برای ایجاد ذهنیت مؤثر و مثبت در مردم با نوعی تبلیغ غیر مستقیم فراهم آورند؛ چون این امکان در اختیار همۀ نامزدها نیست، ضرورت دارد صدا و سیما با مذاکره با این نوع داوطلبان حدود و نحوۀ انعکاس اخبار ظاهرا عادی فعالیتهای آنان را در این ایام نزدیک به انتخابات مشخص کند به طوری که موجب تبعیض نشود.

با تشکر و با آرزوی توفیق خدمت برای جناب عالی و همکاران سختکوشتان در سازمان صدا و سیما

سیدمصطفی میرسلیم
عضو ثابت کمیسیون‌ اصل نود»

منبع: ایسنا
برچسب ها: مصطفی میرسلیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد