تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

‏واکنش مشاور رئیس‌جمهوری به ادعایی درباره «گاندو»

مشاور رئیس جمهوری به دنبال طرح برخی ادعاها درباره فشار گسترده بر ‎صداوسیما جهت جلوگیری از پخش مجموعه تلویزیونی گاندو، خواستار شفافیت درباره علت توقف پخش این مجموعه تلویزیونی شد و اظهار کرد: صریح باشید و بازی نکنید؛ بگویید چه کسی؛ از کجا و چه زمانی؛ در باره سانسور یا ممانعت از پخش کدام بخش از کدام سریال بر چه قسمتی از صدا و سیما فشار آورده‌ است.

کد خبر: ۸۴۸۳۴
۰۹:۰۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
‏واکنش مشاور رئیس‌جمهوری به ادعایی درباره «گاندو»
 
دیدارنیوز - حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس جمهوری در واکنش به طرح ادعایی از سوی برخی رسانه‌ها درباره فشارهای گسترده بر ‎صداوسیما جهت جلوگیری از پخش مجموعه تلویزیونی گاندو در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:

«‏صریح باشید و بازی نکنید؛

بگویید چه کسی؛ از کجا و چه زمانی؛ در باره سانسور یا ممانعت از پخش کدام بخش از کدام سریال بر چه قسمتی از صدا و سیما فشار آورده‌است.

آیا صدا و سیما اساسا نقشی در تولید یا پخش این سریال داشته‌است؟»

به گزارش ایسنا، گاندو مجموعه‌ای تلویزیونی و از محصولات مؤسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی است که به بیان روایت‌هایی از برخی پرونده‌های امنیتی کشور می‌پردازد. فصل نخست این مجموعه در سال ۱۳۹۸ با محوریت پرونده جیسون رضاییان از شبکه سوم سیما پخش شد.

پخش فصل دوم این مجموعه تلویزیونی نیز همزمان با نوروز ۱۴۰۰ آغاز شده است؛ روند داستان این فصل که روایتی است از ایام مذاکرات هسته‌ای ایران ۱+۵، با انتقاداتی از سوی دولت همراه شده است.

شامگاه جمعه قسمت سیزدهم این مجموعه در میانه پخش، برای مدتی بیشتر از زمان معمول پخش تبلیغات بازرگانی متوقف شد؛ برخی رسانه‌ها مدعی شدند که علت این توقف در پخش، فشارهای گسترده به صداوسیما بوده است.

برخی رسانه‌ها از توقف پخش این مجموعه تلویزیونی و از سرگیری آن پس از پایان انتخابات ریاست جمهوری خبر دادند.
سیزدهمین دورهٔ انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين