تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

رئیس جمهور: شعار سال را در سراسر کشور مجسم می‌کنیم

رئیس جمهور تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم پشتیبانی از تولید و رفع موانع آن در حد نام بماند بلکه در سراسر کشور آن را مجسم می‌کنیم.

کد خبر: ۸۴۴۲۸
۱۲:۴۷ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۰

رئیس جمهور: شعار سال را در سراسر کشور مجسم می‌کنیم

دیدارنیوز ـ حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی ظهر امروز در مراسم افتتاح طرح‌های مناطق آزاد بااشاره به اینکه در سال ۹۹ طرح‌های مهمی از جمله پالایشگاه، پتروشیمی، تصفیه خانه آب و فاضلاب و طرح‌های آبی و خاکی افتتاح شد اظهار کرد: دولت دو طرح مهم و بزرگ دیگر دارد. یک طرح انتقال نفت از گوره به جاسک است که برای این کار ۱۰۰۰ کیلومتر لوله کشی انجام می‌شود و بخش بزرگی از صادرات نفت کشور را از خلیج فارس به دریای عمان منتقل می‌کنند. در تاریخ ایران اولین بار است که چنین طرحی افتتاح می‌شود.

 

وی با بیان اینکه از آغاز دولت تاکید من این بود که این طرح انجام شود، افزود: در اجرای این طرح ما با تحریم‌ها مواجه شدیم و لوله‌های ۴۲ اینچی تحریم شد و ما دچار مشکل شدیم و ما این لوله‌ها را در داخل تولید کردیم. طرح بسیار مهم دیگر دولت احیای دریاچه ارومیه است که برای مناطق شمال غرب کشور اهمیت زیادی دارد.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه امروز شاهد افتتاح‌های بسیار خوبی به ارزش ۵۸۰۰ میلیارد تومان بودیم که برای بیش از ۵۰۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند. تولید و اشتغال برای ما بسیار مهم است و امسال در پی پشتیبانی و رفع موانع تولید هستیم. نام امسال نباید در حد نامگذاری بماند و در عمل در سراسر ایران آن را مجسم می‌کنیم. تا آخرین دقیقه دولت ما تلاش خود را انجام می‌دهیم.

 

روحانی در ادامه با اشاره به اینکه مناطق آزاد برای ما بسیار مهم هستند خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری بزرگی برای احیا و توسعه مناطق آزاد انجام شده است. مناطق آزاد ما در مرز‌های کشور قرار دارد و به همین دلیل می‌توانند ارتباط خوبی با همسایگان داشته باشند. این مناطق برای تولید، تجارت و سرمایه گذاری امتیازاتی دارند و می‌توانند پشتوانه کشور، استان‌ها و مردم بومی باشند. البته مناطق آزاد باید جاذبه تولید خود را حفظ کرده و قدرت صادرات داشته باشند. قبل از این دولت، مناطق آزاد وارد کننده اجناس بودند که قیمت کمتری نسبت به سایر مناطق داشت که این خیلی ارزشمند نیست. مناطق آزاد باید وارد کننده مواد اولیه بوده و قدرت تولید و صادرات داشته باشند.

 

روحانی خاطرنشان کرد: گردشگری یکی دیگر از مزایای منطقه آزاد است. در این هفت سال تعداد گردشگران به دو برابر رسیده است که البته به دلیل کرونا این بخش دچار مشکل شده است. البته با واکسیناسیون باید کاری کنیم که مردم بتوانند بیشتر سفر داشته باشند. از اواسط امسال شرایط نیز با واکسن داخلی و واکسن‌هایی که وارد می‌شود بهتر خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: رئیس جمهوری
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر