تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ظریف: صلح را می‌توان همچون محیط‌زیست با همکاری جهانی پاس داشت

وزیر امور خارجه گفت: صلح و امنیت مانند محیط زیست میراث بشری و حق همه انسان‌ها است و باید با همکاری هم آن را پاس داشت.

کد خبر: ۸۳۷۱۳
۱۵:۴۴ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

ظریف

دیدارنیوز ـ محمد جواد ظریف روز چهارشنبه در مراسم کاشت نهال با حضور همسران دیپلمات‌های مقیم ایران، که در تهران برگزار شد، افزود: ما در هفته درختکاری هستیم و پاسداشت ارزش محیط زیست، منابع طبیعی و درختان به عنوان نماد حیات بشری است.

وی یادآورشد: ما زمین را مادر می‌دانیم و این اهمیت نقش مادری برای آینده نوع انسان است.

ظریف اظهارداشت: امروز مراسم کاشت نهال را با هم داریم و شعر زیبای حافظ که می‌گوید "درخت دوستی بنشان"، باید نمونه‌ای در رفتار بین المللی کشور‌ها باشد.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: امروز همراه با هم درخت می‌کاریم و یک تجربه در زندگی مشترک را نشان می‌دهیم.

وی خاطر نشان کرد: محیط زیست مربوط به یک شهر و کشور نیست و محیط زیست جهان به هم پیوسته است.

ظریف ادامه داد: نمی‌توان در گوشه‌ای زندگی و فکر کرد که سلامت دیگر نقاط جهان به ما مربوط نیست.

ظریف افزود: محیط زیست میراث بشری است و همه ما باید در نگهداری از آن مراقبت کنیم؛ هیچ کسی نمی‌تواند با آلودگی اطراف خود، محیط زیست دیگران را بهبود بخشد.

وی با بیان اینکه اگر درخت دوستی بکاریم به دوستی در عالم کمک کرده ایم، تاکید کرد: همانطور که مسخره است بگوییم دور خودمان دیوار می‌کشیم که برای خودمان محیط زیست آلوده نداشته باشیم، به همان میزان هم مسخره است که بگوییم برای خودمان صلح درست می‌کنیم در حالی که کشور همسایه درگیر جنگ و نا امنی است.

ظریف اظهار داشت: صلح و امنیت هم مانند محیط زیست میراث بشری است و بدانیم که در دنیای نا امن، زندگی امن وجود نخواهد داشت و باید باور کنیم که بدون همدیگر و مشترکات فراوان میان ما امکان زیست همگانی در جهان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه باید صلح و محیط زیست و همکاری بین المللی را پاس داشت و تروریست و فشار اقتصادی به مردم را کنار گذاشت، تاکید کرد: وجدان بشری خواهان صلح است و وظیفه ما است که در این زمینه همکاری کنیم.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: کاشت درخت صلح و دوستی ۲ هدف فرهنگ پاسداری از محیط زیست و ترویج فرهنگ همکاری را به دنبال دارد.

ظریف ادامه داد: باید با فرا رسیدن سال نو دشمنی‌ها را کنار گذاشت تا در محیطی امن‌تر و سالم‌تر زندگی کنیم.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر