تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اندیشکده آتلانتیک: تحریم بانک مرکزی اصلی‌ترین مساله در مذاکرات آتی خواهد بود

با تحریم بانک مرکزی ذیل عنوان حمایت مالی از تروریسم از سوی دولت ترامپ، رفع تحریم از این نهاد دشوارتر شده است.

کد خبر: ۸۲۱۱۲
۰۹:۰۲ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹

اندیشکده آتلانتیک:تحریم بانک مرکزی اصلی‌ترین مساله در مذاکرات آتی خواهد بود

 

دیدارنیوز ـ اندیشکده آتلانتیک در مقاله‌ای با اشاره به تحریم بسیاری از نهاد‌های اقتصادی ایران نظیر بانک مرکزی در دوران ریاست جمهوری ترامپ نوشت: در راستای فشار حداکثری، دولت ترامپ بانک مرکزی ایران را با تگ تحریمی تروریسم تحریم کرد که این مساله شرایط را برای دولت بایدن در رفع تحریم‌ها پیچیده می‌کند. رهبران ایران خواهان آن هستند که دولت بایدن تحریم‌هایی که بنگاه‌های تجاری ایران را از تجارت آزادانه با جهان منع می‌کنند، بردارد.

در دوره ترامپ همه بخش‌های اقتصادی ایران با عناوین مختلف تحریم شدند تا اقتصاد ایران منزوی شود. کشتیرانی ایران، شرکت ملی نفت، بانک مرکزی، شرکت‌های معدنی، بانک‌ها و شرکت‌های فولادی از جمله مهم‌ترین شرکت‌های تحریم شده بودند. حتی در صورت بازگشت آمریکا به برجام این سوال مطرح است که سرنوشت نهاد‌های تحریم شده تحت عنوان ارتباط با تروریسم چه خواهد بود. مهم‌ترین تحریم ضد ایران تحریم بانک مرکزی ایران به عنوان قطب اصلی بانکی و تبادلات ارزی این کشور خواهد بود و احتمالا ایران تا زمانی که تحریم بانک مرکزی رفع نشود، به اجرای کامل تعهدات برجامی اش باز نخواهد گشت.

با توجه به اختلاف نظر آمریکا و ایران بر سر مسایل منطقه ای، دولت بایدن به دنبال استفاده از اهرم برجام به عنوان سکویی برای مذاکرات بعدی خواهد بود و همین مساله احیای کامل برجام را دشوارتر و طولانی‌تر خواهد ساخت.

به گفته برخی منابع، دولت بایدن در حال بررسی گزینه‌های متعددی برای احیای برجام است که یکی از محتمل‌ترین آن‌ها ارایه یک برنامه زمان بندی شده گام به گام است که در آن ایران و آمریکا متعهد می‌شوند گام‌های کوچک را برای بازگرداندن شرایط به تعهدات کامل برجامی به طور همزمان انجام دهند البته پیش از آن شماری از سیاست مداران جمهوری خواه آمریکا خواهان تداوم فشار حداکثری تا زمان رسیدن به یک توافق جامع‌تر شده بودند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر