تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
علی اکبر صالحی:

انگلیس در کارگروه بازسازی آب سنگین اراک، جایگزین آمریکا شد

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: انگلیس جایگزین آمریکا در کارگروه بهسازی آب سنگین اراک شد که ایران، آمریکا و چین در آن حضور داشتند.

کد خبر: ۷۷۴۳
۱۲:۴۵ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۷
انگلیس در کارگروه بازسازی آب سنگین اراک، جایگزین آمریکا شد


دیدارنیوز -  علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، اظهار داشت: انگلیس جایگزین آمریکا در کارگروه بهسازی آب سنگین اراک شد که ایران، آمریکا و چین در آن حضور داشتند.

وی با بیان اینکه تمامی امور هسته ای به خوبی پیش می رود و هیچ مشکلی وجود ندارد، افزود: علی‌رغم خروج آمریکا از برجام، هیچ مشکلی نه در بحث اکتشاف، نه در بحث تحقیق و توسعه و نه در بحث ساخت نیروگاه های جدید وجود ندارد و فعالیت هایی مانند تولید دارو و ساخت بیمارستان در حال پیگیری است.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بازگشت تحریم‌های یکجانبه آمریکا هیچ تأثیری بر فعالیت های هسته ای ایران نگذاشته است، تصریح کرد: بخش عمده ای از پروژه های ما یا خوداتکا هستند یا با کشوری مانند روسیه در حال انجام است که روس ها هم به خوبی به تعهدات‌شان عمل می‌کنند.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان از پیشرفت نیروگاه دوم بوشهر خبر داد و افزود: در حال حاضر این نیروگاه جلوتر از برنامه پیش می رود و امیدواریم تا ۶ سال آینده نیروگاه دوم به بهره‌برداری برسد و دو سال بعد از راه‌اندازی نیروگاه دوم، نیروگاه سوم هم وارد مدار شود.

صالحی همچنین از غنی‌سازی عناصرهای جدید در کشور خبر داد و گفت: امروز با کمک روس‌ها به توانایی غنی‌سازی عناصر دیگری دست یافته‌ایم و در زمره معدود کشورهایی هستیم که می توانیم ایزوتوپ های پایدار تولید و عناصری همچون زنون و تلریوم را غنی‌سازی کنیم.


منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی